Ha nem fordul be a babátok, vállalnátok?
Azért eléggé meglepett, hogy a válaszolók 90 %-a mennyire ellenzi ezt...
Kicsit el vannak tévedve ebben a témában szerintem. Ha a 36. Hétig nem fordul be a baba akkor a 37. héten szokták ezt megcsinálni. És előtte 30perc nst van majd egy nagyon alapos ultrahang és két ember végzi a fordítást miközben folyamatosan nézik a baba szívét és azt is hogyan helyezkedik el. És ha bárki komplikáció lenne akkor pedig alapból fel vannak készülve a beavatkozásra.. a fordítás után pedig több órás megfigyelés van. Én ilyen körülmények mellett, ha arról lenne szó simán bevállalnám. Régen amikor még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány, akkor is simán meg szokták fordítani a babákat. De ma már mindenki a teljes biztonságra megy ..de kérdem én a fenti eset miért nem biztonságos?
És igen van olyan ember aki mindent megtesz azért mert nem akar császárral szülni, ebben sincsen semmi rossz. Más pedig a természetes szülésről nem akar hallani. Mindenkinek joga van dönteni. Én ha a 2. Babám nem akarna befordulni biztosan megpróbálnám.
Nem.
Nem vagyok ősanya akinek nem a gyereke a fontosabb,hanem a természetes szülés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!