40 évesen vállalnátok 2. babát?
Vállalni vállalhatsz, csak egyrészt a teherbeesés is nehezebb, másrészt sokkal nagyobb az esély beteg babára genetikailag - persze ezek nagy részét szűrik, de fel kell rá készülni.
Plusz neked is tisztában kell lenned, hogy nem kísérheted úgy végig az életét, mint egy fiatalabb szülő.
Simán! Anyukám 38 évesen szült engem. Imádjuk egymást, egyáltalán nem érzem hogy "öreg" lenne.
Bátyámnak van már gyereke, mi most próbálkozunk és szuper lesz, hogy tud segíteni mert már nyugdíjas. Fiatalosan is tartja magát, mindig azt mondta én fiatalítottam meg. :)
Nagyon sok ilyen kérdés volt már, érdemes rákeresned, ha több válasz érdekel.
Egyre többen vállalnak első babát is 40 körül, többediket meg pláne, így csodabogár nem lennél. A kockázata persze nagyobb babára és anyára nézve is.
Én tervezni nem tervezném "ekkora koromra", de ha úgy alakulna az életem, hogy ez minden vágyam/vágyunk és belefér a lehetőségeinkbe, egészségünkbe is, akkor igen. Ha nem fér bele, lemondanék róla és a meglévőre koncentrálnék. De ha "becsúszott", akkor a korom miatt nem vetetném el.
43 évesen szültem a negyediket. Minden oké velünk, nagyon boldogok vagyunk, és egészségesek 😀
Persze nem hallgatom el, nem volt könnyű a terhesség, a teherbeesésre másfél év kellett.
Most viszont minden nagyon kerek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!