Ti vállalnátok 4. babát? 23 évesen?
Hármas ikreink vannak! Egypetéjűek 2 fiú 1 lány! Imádom őket. A terhességem viszonylag könnyű,zökkenő mentes volt.
Sajnos császárosak,de ez a legkevesebb lényeg,h egészségesek. Jó súllyal is születtek.
Nagyon szeretnék egy kislányt tudom hülyén hangzik de a kislányom mellé :-)
A fiúk annyira jól elvannak egymással, 2 évesek de néha úgy érzem,h a lányom magányos :-( mintha nem lenne meg a fiúkkal a közös hang!
Ezért gondolkozok egy kislányon hátha úgy mindenkinek meg lenne a kis bajtársa:-)
Csak van egy félelmem:-( imádom az ikreket ugyanakkor félek, megint ikrekkel lennék várandós. :-(
Köszönöm ha van valami apróság amivel bátorítanál v épp lebeszélnél! :-)
Minden vélemény érdekelne!! :-)
És mi a garancia, hogy kislány lesz? Mi a garancia, hogy egyedül érkezik?
Én egészen biztos, hogy ilyen okkal nem vállalnék, mert gyakorlatilag ez a legbizonytalanabb.
Ha ti szeretnétek babát és bírjátok anyagilag, akkor hajrá. Na de csak azért, hogy meglegyen a lányod "bajtársa".. Aztán jön egy fiú, esetleg kettő, vagy három, és csalódott leszel? Egyrészt mert többen vannak és még csak nem is lány?
Nagyon nagy ostobaság.
Nekem 3 fiam van és 1 lányom, a fiúk imádják őt és nem érzi rosszul magát szerintem egyáltalán.
Ha TI szeretnétek még egy babát, bírnátok is, akkor hajrá, de ne azért, hogy ne legyen egyedül a lányotok.
A fiaim egypetéjűek! No meg a másik ha nem is kislány lesz hanem mondjuk 2fiú vagy akár csak egy!
Valahogy a fiúk annyira jól elvannak együtt,sokszor azon kapom magam,h a fiúk el játszanak a nagy terepjáró autójukkal én meg el babázgatok a lánnyal.
És eszembe jut,h vajon Nórikám nem e érzi magát kirekesztve emiatt?! Hogy a tesók elvannak egymással és ő neki "csak" anya van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!