Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok 4. babát? 23...

Ti vállalnátok 4. babát? 23 évesen?

Figyelt kérdés

Hármas ikreink vannak! Egypetéjűek 2 fiú 1 lány! Imádom őket. A terhességem viszonylag könnyű,zökkenő mentes volt.

Sajnos császárosak,de ez a legkevesebb lényeg,h egészségesek. Jó súllyal is születtek.

Nagyon szeretnék egy kislányt tudom hülyén hangzik de a kislányom mellé :-)

A fiúk annyira jól elvannak egymással, 2 évesek de néha úgy érzem,h a lányom magányos :-( mintha nem lenne meg a fiúkkal a közös hang!

Ezért gondolkozok egy kislányon hátha úgy mindenkinek meg lenne a kis bajtársa:-)

Csak van egy félelmem:-( imádom az ikreket ugyanakkor félek, megint ikrekkel lennék várandós. :-(

Köszönöm ha van valami apróság amivel bátorítanál v épp lebeszélnél! :-)

Minden vélemény érdekelne!! :-)

2015. dec. 15. 16:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

És mi a garancia, hogy kislány lesz? Mi a garancia, hogy egyedül érkezik?

Én egészen biztos, hogy ilyen okkal nem vállalnék, mert gyakorlatilag ez a legbizonytalanabb.

Ha ti szeretnétek babát és bírjátok anyagilag, akkor hajrá. Na de csak azért, hogy meglegyen a lányod "bajtársa".. Aztán jön egy fiú, esetleg kettő, vagy három, és csalódott leszel? Egyrészt mert többen vannak és még csak nem is lány?

Nagyon nagy ostobaság.

2015. dec. 15. 16:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 fiam van és 1 lányom, a fiúk imádják őt és nem érzi rosszul magát szerintem egyáltalán.

Ha TI szeretnétek még egy babát, bírnátok is, akkor hajrá, de ne azért, hogy ne legyen egyedül a lányotok.

2015. dec. 15. 16:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezért nem vállalnék, kb 50% az esély, hogy kisfiú lesz. Sőt, picit több, mert statisztikailag kicsit több fiú születik, mint lány. Ha szeretnétek még egy gyereket, az oké, de így butaság lenne ezért vállalni.
2015. dec. 15. 16:29
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Hogy lehetne már egypetéjű az a hármasiker,akik különböző neműek???
2015. dec. 15. 16:31
 5/23 anonim ***** válasza:
Gondolom egypetéjű fiúk, plusz a lány külön petéből.
2015. dec. 15. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
ha meg van az anyagi körülmény, a stabil házasság, és apuka is így gondolkodik, miért ne.
2015. dec. 15. 17:00
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha megvannak az anyagiak, és szeretnétek akkor igen.
2015. dec. 15. 17:01
 8/23 A kérdező kommentje:

A fiaim egypetéjűek! No meg a másik ha nem is kislány lesz hanem mondjuk 2fiú vagy akár csak egy!

Valahogy a fiúk annyira jól elvannak együtt,sokszor azon kapom magam,h a fiúk el játszanak a nagy terepjáró autójukkal én meg el babázgatok a lánnyal.

És eszembe jut,h vajon Nórikám nem e érzi magát kirekesztve emiatt?! Hogy a tesók elvannak egymással és ő neki "csak" anya van?!

2015. dec. 15. 17:38
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
De ők rekesztik ki, vagy te nem hagyod autózni azzal, hogy ő lány, neki a baba való?
2015. dec. 15. 17:51
 10/23 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján nem nemtől vagy a korkülönbség mértékétől függ,hogy mennyire találják meg a tesók egymással a közös hangot,inkább a személyiségük,habitusuk befolyásolja,hogy kivel lesz szorosabb kapcsolatuk. Nálad pont úgy jött ki,hogy a fiúk vannak jobban el egymással,de ez később akár változhat is,ahogy nőnek! És cseppet sem biztos az sem,hogy ha összejön egy pici lány,ővele jól kijön majd Nóri! A másik,hogy ha belevágtok,mindenképp közös döntés legyen a pároddal (nem említetted azt,hogy ő hogy áll ehhez,csak,hogy Te mit szeretnél) A Te korod itt irreleváns szerintem! Viszont,ha kétségeid vannak,lehet várni kéne még ezzel addig,amíg úgy érzed minden eshetőséget el tudnál fogadni és szeretni a picit/piciket bármilyen nemű(ek) is. Kívánom,hogy meg tudjátok hozni a mindannyiótok számára legmegfelelőbb döntést!
2015. dec. 15. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!