Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok 4. babát? 23...

Ti vállalnátok 4. babát? 23 évesen?

Figyelt kérdés

Hármas ikreink vannak! Egypetéjűek 2 fiú 1 lány! Imádom őket. A terhességem viszonylag könnyű,zökkenő mentes volt.

Sajnos császárosak,de ez a legkevesebb lényeg,h egészségesek. Jó súllyal is születtek.

Nagyon szeretnék egy kislányt tudom hülyén hangzik de a kislányom mellé :-)

A fiúk annyira jól elvannak egymással, 2 évesek de néha úgy érzem,h a lányom magányos :-( mintha nem lenne meg a fiúkkal a közös hang!

Ezért gondolkozok egy kislányon hátha úgy mindenkinek meg lenne a kis bajtársa:-)

Csak van egy félelmem:-( imádom az ikreket ugyanakkor félek, megint ikrekkel lennék várandós. :-(

Köszönöm ha van valami apróság amivel bátorítanál v épp lebeszélnél! :-)

Minden vélemény érdekelne!! :-)

2015. dec. 15. 16:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-es vagyok,azt nem írtam,hogy addig amit tehetsz a lehetőségeidhez mérten,higy minél többet vidd őket rendszeresen gyerekes programokra,foglaljozásokra és közösségekbe (játszóház,játszótér...)ill. ha van kisgyerekes ismerősötök járjatok gyakran össze,hátha a kislányod is barátra lel,de lehet,hogy ő egyszerűen ilyen és még nem vágyik társaságra,szívesen játszik egyedül vagy veled,akkor nem kell erőltetni,csak azért,mert Te társasági ember vagy.
2015. dec. 15. 18:23
 12/23 A kérdező kommentje:

9-es. Egyszer volt olyan,h a fiúk bevonultak a mi szobánkba és a páromnak van egy fából készült repülője amolyan kis porfogó. Tehát a skacok elkezdtek vele játszani addíg a lányommal "elrámoltunk" a konyhából és mondtam neki,h menjen be a szobába a fiúkhoz játszani én is mindjárt megyek csak feldobok vizet forralni, bementem én is és pont abban a pilanatban léptem be mikor a fiam el lökte és vitte az öccséhez a repülőt,ezen kiakadtam.

A következő pedig az volt mikor az autóval játszottak és a kislány sírva jött hogy vele nem akarnak játszani.! A szívem szakadt meg :-(

Tehát én nekew mind1 mivel játszanak,nem kell a lánynak babázni sem a fiúknak autózni,a lényeg h testvérként foglalkozzanak egymással! Ne taszítsák el maguktól Nórit:-(

2015. dec. 15. 18:32
 13/23 A kérdező kommentje:

Játszóházba voltunk! Maga volt az őrület :-) akinek több gyereke van az tudja.:-)

Pláne ha egy korosztály!

Amúgy szeretik a hugukat. Látom és érzem! Volt,h Nóri oda csípte az ujját a fiókhoz és a báttya oda ment megpuszilta és letörölgette a könnyét :-)

És sokszor van,h együtt összebújva alszanak el.

Vagy mikor vásárolni megyünk mindig megszorítják Nóri kezét és ő megy középen a báttyai meg a két szélén,és nem én akakítottam így hanem maguktól :-)

Viszont akkor nem értem ezt az elutasítást itthon játék terén?!

A párom szerint ez átmeneti. Hogy biztos nem lesz ez mindig így!

2015. dec. 15. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:

De erre nem még egy gyerek a megoldás!

Egyrészt semmi garancia, hogy kislány lesz, a másik meg, hogy még ha kislány is lenne, az sem biztosítja azt, hogy pont a lánytestvérével legyen leginkább jóban!

Ezen te (és a férjed) segíthetnétek. Játsszatok közösen négyesben, ötösben, tanítsátok meg a fiúkat hogy ne legyenek kirekesztők. Persze nem úgy, hogy kényszerítitek hogy játsszanak a lánytestvérükkel is, büntetni sem szabad, azt viszont újra- és újra el lehet mondani és példával is lehet illusztrálni, hogy milyen rossz, ha a másikat kihagyják.

Kis "pszichológia".

(Ugyanakkor a kislányt is meg kellene "vizsgálni", hogy nem-e ő viselkedik úgy, hogy nem szeretnek vele játszani.)

2015. dec. 15. 19:05
 15/23 anonim ***** válasza:
2 évesek, egymással sem játszanak még... majd 1 év múlva más lesz, mikor tényleg együtt játszanak majd
2015. dec. 15. 19:35
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Én nő vagyok. Bátyám van. Fociztam, kisautókkal játszottam, kispuskával hadonásztam gyerekkoromban. A babára rá sem néztem. Neked kell megtanítanod az együtt játszást, nem az a megoldás, hogy társat szülsz neki.
2015. dec. 15. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem,mivel semmi garancia arra,hogy kislány érkezik,ráadásul csak 1!Nekünk 2-nem iker-fiú után érkezett egy kislány.Semmi,de semmi gond nincs.
2015. dec. 16. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:nem egészen 2 évesek!Még a bölcsiben is csak egymás mellett játszanak ennyi idősen,nem együtt!Ez tök rendjén van.
2015. dec. 16. 10:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha megtanitod a fiuknak hogy adják oda repcsit ha kislány kéri akkor oda fogják adni neki ,nekem 2 fiam van meg egy lányom és nem egykoruak 2 fiu 12 és 13 éves lány 5,5 éves ,simán eljátszanak ,vonatal,verseny autoval,repülövel mind a 3 ,de ha elegük van hugukbol szolnak és kihivom a kislányt.néha a fiuknak is kell idő ,viszont soha nem engednék bántani hugit .
2015. dec. 16. 10:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2015. dec. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!