Ti vállalnátok 4. babát? 23 évesen?
Hármas ikreink vannak! Egypetéjűek 2 fiú 1 lány! Imádom őket. A terhességem viszonylag könnyű,zökkenő mentes volt.
Sajnos császárosak,de ez a legkevesebb lényeg,h egészségesek. Jó súllyal is születtek.
Nagyon szeretnék egy kislányt tudom hülyén hangzik de a kislányom mellé :-)
A fiúk annyira jól elvannak egymással, 2 évesek de néha úgy érzem,h a lányom magányos :-( mintha nem lenne meg a fiúkkal a közös hang!
Ezért gondolkozok egy kislányon hátha úgy mindenkinek meg lenne a kis bajtársa:-)
Csak van egy félelmem:-( imádom az ikreket ugyanakkor félek, megint ikrekkel lennék várandós. :-(
Köszönöm ha van valami apróság amivel bátorítanál v épp lebeszélnél! :-)
Minden vélemény érdekelne!! :-)
9-es. Egyszer volt olyan,h a fiúk bevonultak a mi szobánkba és a páromnak van egy fából készült repülője amolyan kis porfogó. Tehát a skacok elkezdtek vele játszani addíg a lányommal "elrámoltunk" a konyhából és mondtam neki,h menjen be a szobába a fiúkhoz játszani én is mindjárt megyek csak feldobok vizet forralni, bementem én is és pont abban a pilanatban léptem be mikor a fiam el lökte és vitte az öccséhez a repülőt,ezen kiakadtam.
A következő pedig az volt mikor az autóval játszottak és a kislány sírva jött hogy vele nem akarnak játszani.! A szívem szakadt meg :-(
Tehát én nekew mind1 mivel játszanak,nem kell a lánynak babázni sem a fiúknak autózni,a lényeg h testvérként foglalkozzanak egymással! Ne taszítsák el maguktól Nórit:-(
Játszóházba voltunk! Maga volt az őrület :-) akinek több gyereke van az tudja.:-)
Pláne ha egy korosztály!
Amúgy szeretik a hugukat. Látom és érzem! Volt,h Nóri oda csípte az ujját a fiókhoz és a báttya oda ment megpuszilta és letörölgette a könnyét :-)
És sokszor van,h együtt összebújva alszanak el.
Vagy mikor vásárolni megyünk mindig megszorítják Nóri kezét és ő megy középen a báttyai meg a két szélén,és nem én akakítottam így hanem maguktól :-)
Viszont akkor nem értem ezt az elutasítást itthon játék terén?!
A párom szerint ez átmeneti. Hogy biztos nem lesz ez mindig így!
De erre nem még egy gyerek a megoldás!
Egyrészt semmi garancia, hogy kislány lesz, a másik meg, hogy még ha kislány is lenne, az sem biztosítja azt, hogy pont a lánytestvérével legyen leginkább jóban!
Ezen te (és a férjed) segíthetnétek. Játsszatok közösen négyesben, ötösben, tanítsátok meg a fiúkat hogy ne legyenek kirekesztők. Persze nem úgy, hogy kényszerítitek hogy játsszanak a lánytestvérükkel is, büntetni sem szabad, azt viszont újra- és újra el lehet mondani és példával is lehet illusztrálni, hogy milyen rossz, ha a másikat kihagyják.
Kis "pszichológia".
(Ugyanakkor a kislányt is meg kellene "vizsgálni", hogy nem-e ő viselkedik úgy, hogy nem szeretnek vele játszani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!