37 hetesen még egy 30 km es vonatozást vagy buszozást be vállalnátok?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 07:49
1/13 anonim válasza:
30km vonatozás kb 3/4 vagy max 1 órás út nem?
Persze, en holnap 38 hetesen vonattal + utána metróval megyek reggel Nst-re vidékről Budapestre
2/13 A kérdező kommentje:
Busszal egy óra vonattal fél óra :) csak attól parázok ha ott elfojna a víz mit tennék
Első baba azért is parázom túl
2019. dec. 11. 07:54
3/13 anonim válasza:
Első vagyok. Ha Elfolyik a magzatviz hivsz mentőt... Semmi gond nem lesz, nem kell aggódni. Nekem egyébként 2 ujjnyira nyitva a mehszajam már de valahogy eszembe se jutott hogy ne üljek vonatra. Sőt pont azért megyek vonattal mert inkább már nem vezetek 38 hetesen
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm így nyugodtan megyek :)
2019. dec. 11. 08:01
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként is korai lenne még nem hiszem hogy most jönne :)
2019. dec. 11. 08:03
7/13 anonim válasza:
Persze
1. Gyerekkkel 40+5 napon 25 p BKV, 45 p vonat, 40 p busz ( helyett kocsival sikerült a buszt megoldani)
Június vége, 33 fok
Rájöttem, ha gond van a mentő bevisz.. cuccomat utánam hozzák.
Másrészt
Autóval 64 km-t ingáztam oda majd vissza munkába.
36+6 hagytam abba a munkàt.
Nyilván ha rosszul vagy.. vagy nehÉz a terhességed, akkor más a gyerek fekvése
8/13 anonim válasza:
45p volt a busz a kórházig tőlünk, igen gyakran járnom kellett...
9/13 khniki válasza:
Ugyanilyen idős terhesen Budapestről Kapolcsra utaztunk esküvőre.
10/13 anonim válasza:
Simán. 30 km az túró. Ennél sokkal többet is vonatoztam az utolsó hetekben. Inkább vonatra ültem, mint hogy vezessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!