Ha nem fordul be a babátok, vállalnátok?
Soha!
Ha a zsinór van a nyakán és azért nem tud fordulni, még meg is fojthatják.
Nem véletlenül nem fordul be.
(2 császárom volt)
Azert a forditas az nem egeszen annyira kegyetlenseg, mint ahogy itt irjatok! Folyamatosan monitorozva van kozben a baba, ha ugy latjak kozben, hogy nem sikerul, akkor nem is eroltetik “fulladasig”. Nekem nem volt, nem azert mondom ezt, nem is tudom, hogy en vallalnam-e, ha arra kerulne a sor, de ahogy olvasgattam es neztem videokat rola, abszolut nem tunik nekem valami barbar dolognak.
Illetve a koldokzsinort is latni ultrahangon, ha esetleg tobbszor ra lenne tekeredve, neki se kezdenek azt hiszem.
A kisfiam farfekvéses volt, egyértelműen közölte az orvos, hogy császármetszés kell. Nem ellenkeztem. El sem tudtam képzelni, hogy természetes úton szülessen, láttam az ultrahangon, hogy a lábai vannak ott, ahol a fejének kellene lennie. Éreztem többször, hogy fordulni akar, de valamiért nem tudott. Oka volt annak, hogy így helyezkedett. A szülészeten azt mondták, ha második vagy harmadik baba lenne, megpróbálhatnánk ha szeretném, de elsőnél sosem szokták. Ami meglepő volt számomra, hogy sokan sajnáltak, amikor kiderült, császármetszéssel születik majd. Engem viszont egyáltalán nem bánt, hogy így alakult, semmiképpen sem vállaltam volna a kockázatot. (Ha befordul a baba, akkor sem biztos, hogy természetes úton születik, sajnos lehet sürgősségi császár a vége.)
Hálás vagyok, hogy komplikációk nélkül, egészségesen világra jött. Ez a legfontosabb.
Nàlunk meg lehet szülni hüvelyi úton.
Mivel 3. Baba, mindig extrán gyorsan, ès jól tágultam így megpróbálnám farosan megszülni.
De természetesen császár esetén sem dőlnék kardomba.. benne van a pakliban bàrmikor.. igaz 2 kicsivel nem örülnèk neki
3 ès 4,5 évesek a “nagyok”
Ha szerinted nem barbár akkor csináld.A tested és a te gyereked,mindent úgy cseszel el ahogy akarod.
A szülés minden formája fájdalmas,változásokkal jár,és tele van kockázatokkal.Hogy te melyiket vállalod be már a te dolgod.
Mindenki elmondta,hogy SZERINTÜK (mert azt kérdezted,hogy szerintük mi legyen..) ez veszélyes,vagy éppen nem az.
Ha szerinted akkor se az akkor nincs miről beszélni,hiába írják hogy ők nem vállalnák,ha te benyögöd hogy szerinted nem is barbár.
Hát akkor vállald be,ők akkor se tennék,és azt kérdezted megtennék-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!