Császár után kinek mi hozta meg a várva várt székletet?
Figyelt kérdés
2 napja műtöttek, de még nem volt székletem, kezdek kicsit rágörcsölni, alapból is szorulásos vagyok.2022. márc. 1. 23:39
1/7 anonim válasza:
Az otthoni környezet. Lehet lepontozni, de én bekamuztam mind a 3 alkalommal. Inger volt, tudtam, h otthon kb az első dolgom lesz, de bent nem sikerült volna, ha egy hetet ráhúzok sem. Nyilván ha gáz lett volna, visszamegyek.
2/7 anonim válasza:
Adtak 2 hashajtot.Mindenki kapott.
3/7 anonim válasza:
Glicerin kúp. Másodjára már vittem magammal.
4/7 anonim válasza:
Szintén glicerin kúp, mindkétszer.
5/7 A kérdező kommentje:
Kúptól egy bogyót tudtam :( pedig itattak velem ilyen székletlazító cuccot is.
2022. márc. 2. 09:59
6/7 anonim válasza:
Nekem a kúp nem hatott. Lementem lifttel, ittam egy gépi forró csokit kínomba, fél óra múlva "szaladni" kellett (mivel szaladni nem tudtam, szerencsém volt) :D egy próbát megér!
7/7 anonim válasza:
Az otthoni saját wc hozta meg a sikert,de kaptam kúpot,hogy használjam,ha nem megy. Ha meg azzal sem,akkor várnak vissza. (de elvileg nem engednek haza,amíg nincs széklet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!