Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végén járó kismamik, ti is...

A végén járó kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Tegnapra voltam kiírva és bizony várom már.

Szerencsére az ég világon semmi problémám, jól alszom, nem vizesedek, jó az étvágyam, semmim se fáj.

Én azért várom csak, hogy megszülessen, mert a várakozástól teljesen bekattanok.

Minden este úgy alszom el, hogy talán ez eddigi életem utolsó napja, holnaptól anya leszek és ez feszültté tesz.

Szeretnék már túl lenni rajta.

A szüléstől viszont egyáltalán nem félek, egy fantasztikus kihívásnak tartom, amit nagyon szeretnék átélni.

2012. nov. 27. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából én még "csak" 37 hetes vagyok, de kicsit tartok ettől a hirtelen időváltozástól, bár magától a szüléstől egyáltalán nem félek-MÉG:), de mégis szeretném, ha legalább még egy hetet bennmaradna Picurka.
2012. nov. 27. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom...bár jönnek mennek a frontok a héten, a fejfájáson kívül mást nem okozott sajna :( pedig már itt volna az ideje...Minden este mikor lefekszem abban reménykedek hogy amikor felébredek éjjel (szokásos pisiléses rutin) akkor vagy elfolyik a víz, vagy lesz fájás...vagy valami.De semmi.Néha olyan mintha megragadtunk volna az időben, és már nem is tudom elképzelni hogy egyszer csak végre teljesül és itt lesz a Bébim :)
2012. nov. 28. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2012. nov. 30. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Az ég világon semmit nem érzek, mintha nem is lennék várandós.

Legalább lett volna 1 jóslóm, hogy tudnám mi az, de így el sem tudom képzelni, hogy valaha is megszülök :)

2012. nov. 30. 16:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is egyben:S
2012. nov. 30. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
16:44-es vagyok (37 hét 2 nap)-a férjem ma alig mert elmenni dolgozni, olyan jóslóim voltak, és totál legyengültem, de most megint semmi, csak keményedek itt-ott...Kíváncsian várunk tovább! Türelem nektek is csajok :)!
2012. nov. 30. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
3/7es vagyok. én már a múlt hétvégén is kórházban voltam, és ma is be akartak fektetni (Rossz szivhang) de semmi...végül hazaküldtek (nincs orvosom) szóval már nagyon jó lenne ha ez a front kihozná a babát, mert totál stresszben vagyok :((
2012. nov. 30. 18:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Milyen volt a ctg görbéd? Enyém sem túl jó, "beszűkült", nekem sincs orvosom, csak szülésznőm, mégis hazaengedtek, ráadásul csak jövőhét pénteken kell újra mennem. Én is tiszta ideg vagyok.

Babám alig mozog, akkor sem megy fel igazán a szívhangja, vízszintes szinte az egész szívhang görbéje 130-140 között. Fájás szinte semmi. Neked milyen? Vagy mi a gond?

2012. nov. 30. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg magas, 170-180 alap és ha még mozog..döbbenet hogy nem csinálnak semmit...
2012. nov. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!