A végén járó kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi?
Tegnapra voltam kiírva és bizony várom már.
Szerencsére az ég világon semmi problémám, jól alszom, nem vizesedek, jó az étvágyam, semmim se fáj.
Én azért várom csak, hogy megszülessen, mert a várakozástól teljesen bekattanok.
Minden este úgy alszom el, hogy talán ez eddigi életem utolsó napja, holnaptól anya leszek és ez feszültté tesz.
Szeretnék már túl lenni rajta.
A szüléstől viszont egyáltalán nem félek, egy fantasztikus kihívásnak tartom, amit nagyon szeretnék átélni.
1. vagyok
Az ég világon semmit nem érzek, mintha nem is lennék várandós.
Legalább lett volna 1 jóslóm, hogy tudnám mi az, de így el sem tudom képzelni, hogy valaha is megszülök :)
Milyen volt a ctg görbéd? Enyém sem túl jó, "beszűkült", nekem sincs orvosom, csak szülésznőm, mégis hazaengedtek, ráadásul csak jövőhét pénteken kell újra mennem. Én is tiszta ideg vagyok.
Babám alig mozog, akkor sem megy fel igazán a szívhangja, vízszintes szinte az egész szívhang görbéje 130-140 között. Fájás szinte semmi. Neked milyen? Vagy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!