Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni regenerálódás...

Császár utáni regenerálódás kinek milyen gyorsan ment? 2 napja operáltak, de a felállás, felkelés még mindig eléggé fáj.

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 03:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fájt. Nagyon fajt!nem is tudom, szerintem ennyire fajt e valaha barmim. De mozogni, mozogni, mozogni. Ez a titka. Hidd el. Persze pihenni is kell, de úgy ertem h muszaj eroltetni a mozgast. En kb 1 hetig meg sziszegtem onnantol h hazajottunk, tehat kb 10 nap volt a durva. Feltem is h milyen lesz ellatni a baba mellett a nagyobbat is, de naprol napra fogat osszeszoritva egyre több ment. 9 nappal mutet utan porszivoztam.

A hasszoritora nekem korhazba azt mondtak, h nem ajanljak, mert nagyobb esellyel alakul ki serv

2022. márc. 1. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem második császárom volt múlthéten. Az első éjszaka borzalmas volt, többször kellett fájdalomcsillapítót kérnem. (Az elsőnél nem így volt)

Nekem kb a 4. napra lett könnyebb, most 1 hét elteltével pedig mintha nem is történt volna semmi.

Sokat mentem, 1-2 nap volt rajtam ilyen magasderekú fehérnemű, de végül úgy gondoltam hamarabb jövök rendbe, ha nem használok ilyesfajta 'segítséget', ezzel dolgoztatva az izmaimat.

Mindenki másképp éli meg / másképp gyógyul, de nekem a 2. nehezebb volt, mint az első, ez egészen biztos.

2022. márc. 1. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Sok valaszt kaptal,de nem ertem miert kellett lepontozni azt,aki mar 4 nappal kesobb vasarolni ment, igaza is van,minden fejben dol el.

Engem reggel 8-kor csaszaroztak, delutan 5-kor mar a sajat labamon setaltam ki az utcaig,de volt egy masik csaszaros anyuka akinek a negyedik csaszarja volt, o azt mondta,hogy minel tobbszor csinaljak annal fajdalmasabb, szerintem ez sem mindenkire igaz, nekem a masodik volt es meg sem kottyant.😀 Viszont az elso.. egy honappal utana is olyan voltam mint a mosott .... 😀 hetekig szedultem minden alkalommal mikor egy picit is megmozdultam. Lenyeg a lenyeg,hogy szerintem is fejben dol el, en nem akartam megint hetekig egy elo halott lenni es ahhoz kepest hogy az elso felkeleskor kiegyenesedni sem tudtam, par pillanat mulva mar mentem a gyerekert es meg kell mondanom,hogy csak es kizarolag az elhatarozasomnak koszonhetem,hogy en igenis ugy fogok onnan kisetalni mint akivel semmi nem tortent, csinosan szep ruhaban, szep hajjal es igy is lett,mindenki engem nezett es jol esett,hogy most nem azert neznek mert megijednek a kriptas fejemtol. Hidd el, minden fejben dol el, ha te azt mondod hogy igen, jol akarok lenni es kepes vagyok felulkerekedni magamon es a fajdalmon, akkor sikerulni is fog, barmi amit akarsz!

2022. márc. 3. 08:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le! Természetes, hogy mindenkinek máshogy reagál a szervezete, nem vagyunk egyformák.
2022. márc. 3. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, felre erthetoen irtam. Nem gondoltam ra hogy te voltal, altalaban a kerdezok nem is pontozzak a valaszokat.
2022. márc. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!