Mikor mennétek be?
Tegnap este óta vannak menstruáció szerű görcseim,fájdalmaim de nem folyt el magzatvíz vagy ilyesmi.
6:13,6:21,6:29,6:41,6:50,7:01,7:13,7:18
Össze-vissza,hogy mikor jön,jellemzően 8-15 percenként.Nem tart sokáig kb 20-30mp az egész.
Nekem a védőnő azt mondta sűrű 3-5 perces fájásokkal kell bemenni,azért is vagyok most elég bizonytalan,hogy mi legyen,mit kellene tenni..
Várjak magzatvíz elfolyásra?
5-7 percenként jöttek fájások, amikor elindultunk. Csúcsforgalomban indultunk a kórházba délután, így nem mertem tovább várni. Fél óra normál helyzetben a kórház tőlünk, de több, mint 1 óra alatt értünk be kb. 18 órára. 22:23-kor már a kezünkben is volt a lánykánk. :)
Nekünk anno a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy hallgatni kell a belső hangokra. Ha azok azt súgják, hogy már nagyobb biztonságban érezném magam a kórházban, akkor el kell indulni. Nem szabad bestresszelni, mert az nincs jó hatással a szülés folyamatára. Szóval ahogy biztonságosnak érzed! Könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!