Ti mennetek egy agyas szobaba csaszaroskent elso babaval?
nincs összefüggés, hogy sima szüléssel vagy császárosan mész e külön szobába, mert minden ágy mellett van nővérke hívó gomb.
Mondjuk nálunk ingyen lett volna a VIP szoba, de még úgysem láttam értelmét, egyrészt a falak mint a papír, pihenni nem fogsz jobban pihenni, másrészt én örültem hogy van kihez szólnom a 4-5 nap alatt. És valóban, jó ha többen vagytok, én például meg tudtam kérni a már jó állapotban lévő szobatársaim, hogy öntsenek inni, hozzanak be ezt azt a hűtőből, amikor nem tudtam még nagyon közlekedni (császáros voltam én is).
Én inkább ezek miatt nem mennék VIP-be
Minden ilyenre ott vannak a nővérek.
Nem császárom volt, de annyira komplikációkkal tarkított volt a szülésem, hogy hasonló állapotban voltam, mint a császárosok. Nővér gyakran jött, ami meg a gyerekkel kapcsolatos volt, azt megkérdeztem a betévedő neonatológustól.
én amúgy 2 hétig voltam bent, az elején 4-en voltunk, aztán 3-an, ketten majd szépen elment mindenki a szobából, kiürült az osztály, a front elmúltával, csak én maradtam bent lázzal. Hát azt hittem becsavarodok egyedül egy szobában, szerencsére másnap hoztak hozzám újra valakit.
1. hozzászóló
Ugyan nem császáros voltam,de 1ágyas szobában! Imádtam!!! Nyugi volt. Csak én voltam és a babám. Jó emlék. A többi anyuka ugye együtt voltak+a babák. Semmit nem aludtak. Egyik itt sírt a másik ott csititgatott,a harmadik amott telefonálgatott,aztán a negyedik meg szoptatni próbált. Nem volt 2perc nyugtuk. Főleg a frissen szült nőknek.
1szó mint 100! Nekem nagyon megérte a vip szoba. Nagyon elvoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!