Nagyatádról Szigetvárra vagy inkább Kaposvárra mennétek/mentetek szülni? Vagy Pécsre? Mik az előnyök-hátrányok az egyiknél, illetve másiknál?
Húúú, Pécsre semmiképp! Barátnőm ott szült, nem mondott jókat. Ismerős rokona ott dolgozik, azt mondta, sok horror story-t hall.
Szigetvárt nagyon dicsérik. Én oda mennék.
Köszönöm a válaszokat. Szigetvárról nagyon sok jót hallottam, időben is az lenne legközelebb, de nincs újszülött intenzív osztály, ha bármi gond lenne a kicsivel, Őt elvinnék más városba, gondolom, Pécsre, nem lehetnék a közelében:( Ne legyen ilyen, de ez is egy szempont. Az elsőt egyébként Pécsett szültem, nem volt semmi rossz tapasztalatom, de teljesen problémamentes volt a szülésem is, és mindketten azok voltunk a szülés után is.
Én szeretnék minden eshetőségre felkészülni, és pl. a szép környezetnél fontosabb szempont lenne amit fentebb írtam, hogy ha gond van, minél hamarabb, lehetőleg helyben tudjanak segíteni a babán. Fogadott orvosom mindenképpen lenne, bárhol szülnék is.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve is Szigetvár a legjobb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!