Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen esetben mikor mennétek...

Ilyen esetben mikor mennétek be kórházba?

Figyelt kérdés
Éjjel 2 óta vannak rendszeres 5-10 perc közti fájásaim. Ma voltam ctg-n, ami 20 perc alatt 3 darab 60-as fájást mutatott, de nem mondtak rá semmit. Csak visszahívtak hétfőre. Fájások azóta is tartanak és a nyákdugóm is elment másfél órája. (Mára vagyok kiírva) Mit tennétek a helyemben?
2020. szept. 4. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Akkor fogsz szülni, amikor már nem vagy képes itt chatelni. :)

Hidd el, biztosan tudni fogod. Addig ezek jóslók, semmi más.

2020. szept. 4. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Várnék estig és visszamennék ha nagyon fáj. A nyákdugó önmagában nem azt jelenti,hogy azonnal szülni fogsz. Nekem a szülés előtt egy héttel ment el.
2020. szept. 4. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Rendszertelenek a fájásaid, ezek csak jóslók. Az igazi fájások egyre gyakrabbá válnak és erősödnek, rendszeresek lesznek.

A nyákdugó távozása semmit se jelent van akinek szülés előtt hetekkel elmegy.

2020. szept. 4. 14:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem jelenti. A 36. héten már elment egyszer de újra is termelődött.
2020. szept. 4. 14:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Meleg zuhanyra sem múltak el, és alvás közben folyamatosan felkeltem mikor fájt. Ráadásul derékból sugárzik előre. A jósló is lehet ilyen?
2020. szept. 4. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha hazaengedtek nem lehet nagy baj. De mégegyszer mondom, ha úgy érzed menj be este ha nem múlik el.
2020. szept. 4. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki ez tok jo. Valszeg szepen tagulgatsz. Aztan mikor rendszeresek lesznek, mehetsz a korhazba. Nekem is igy volt. Mire tenyleg menni kellett mar 4 ujjnyira voltam😄
2020. szept. 4. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lettek rendszeresek a fájások, mikor már enyhe verzést is tapasztaltam bementünk. Tágulási verzés volt, 3 ujjnyira nyitva voltam. Nst-re raktak, 40es fájást mutatott a gép de én majd leugrottam az ágyról akkor már úgy fájt, csak szuszogva tudtam levegőt venni. Egy fél óra múlva elfolyt a magzatvíz is, és egy órán belül megszültem.

Két nappal előtte is voltam nst-n, akkor 100-at mutatott, de nekem nem fájt semmim, ill. mikor rámrakta a szülésznő a tappancsokat akkor is mondta, hogy be van feszülve a hasam épp összehúzódásom van,nem érzem. Semmit sem éreztem.

Neked nem nézték a méhszájad? Ez érdekes.

2020. szept. 4. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi újság kerdező?
2020. szept. 4. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Drukkolunk.
2020. szept. 4. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!