Mikor mennétek vele kórházba?
szia, nagyon sajnálom! :( én betelefonálnék a kórházba, hogy mondják meg, bemenj-e barnázással. sajnos hiába indul meg otthon a vetélés magától, nincs rá garancia, hogy nem fog kelleni orvosi segítség a befejezéséhez.
a lelki részéhez adj magadnak időt <3
Sajnálom.
Láz vagy erős vérzés esetén mennék.
Orvos vagyok, nem mennék be barnázással. Ilyen esetben az ügyeletben megnéznek, konstatálják, hogy nem túl erős a vérzés, megvárhatod az időpontod és hazaküldenek.
Szóval azt tenném, amit az orvos is mondott: ERŐS vérzés esetén mennek be. Erős vérzés = bővebb, mint egy normál menzesz.
Nem egészen értem a felháborodásod. Azt sem értem, hogy miért lennék felelőtlen.
1. Ha nincs bő vérzés, csak barnázás, az nem akut helyzet, simán lehet vele várni. Ez azért fontos, mert:
- ha még nem szült hüvelyen keresztül, akkor bizony a nőnek is jobb, ha van idő dilapant (méhszájtágító pálcikát) felrakni és úgy elvégezni a beavatkozást, ugyanis így kevésbé károsodik a méhszáj és kisebb az esélye, hogy későbbi terhességnél probléma lép fel
- altatásnál nem mindegy, hogy evett-e előtte vagy sem
Tehát ha nincs bő vérzés, akkor zárt méhszájjal nem fogja senki megoperálni, mert felesleges és káros.
Lehet, hogy neked nem tetszik a válaszom, de ez van. Felőlem bemehet a kórházba, ha akar és megnyugtatja, de azt fogják tenni, amit leírtam. Megnézik, hogy bő vérzése van-e, és mikor konstatálják, hogy csak barnázgat és zárt a méhszája, akkor szépen hazaküldik. De persze feküdhet ott a kórházban is addig, míg el nem jön a műtét napja, elvégre egy kórházban, vadidegenek között feküdni sokkal jobb, mint otthon a férje mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!