Ti mennétek így a kórházba gyerekkel?
Szájsebészetre kell járnom naponta. Tegnap már nem volt ki vigyázzon a lányomra, így magammal vittem, de sajnos nagyon rosszul tűrte, ami persze nem az ő hibája. De az orvos jól leszidott, ami meg az ő szemszögéből jogos.
Ma megint nem tudom kire bízni, szerintetek menjek?
Simán! A doki meg mutassa meg, hova van leírva, hogy nem viheted a kicsit magaddal, ha nincs, aki vigyázzon rá.
Amúgy nem tudnál egy bébiszittert fogadni arra az időre?
Alapbol nem lehet egy 6 even aluli gyereket korhazba vinni, csak ha vele van gond, elso, de mindegy.
Amugy az orvosnak igaza van. Egy kisgyereknek semmi keresnivaloja ott, csak elvonja a figyelmet, gondot okoz, raadasul sokkolja is a hely, az anyja kiszolgaltatottnak tuno helyzete. Bebiszitter, apuka, nagyszulo, ismeros.
Mindenki dolgozik, már 1 hete járok, eddig valaki el tudott mindig jönni. De ma nem.
Bébiszittert nem ismerek, nem tudom honnan kerítsek 2 óra alatt. Ráadásul nem hagynám egy idegenre a gyerekem, ennyi idő alatt nyilván nem tudnánk meg róla semmit. Inkább kihagyom a mai kezelést.
4!
Ne csak az szüljön. De egy száj sebészeti kezelés szerintem max felorat vesz igénybe, addig a gyerekre épp kint is vigyázhat egy ismerős. Nem két ora alatt kell keresni, hanem eddig is kellett volna.....
Eddig minek kellett volna bébiszitter?
Sajnos nem fél óra, de mindegy.
Ma már jön anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!