Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennétek így a kórházba...

Ti mennétek így a kórházba gyerekkel?

Figyelt kérdés

Szájsebészetre kell járnom naponta. Tegnap már nem volt ki vigyázzon a lányomra, így magammal vittem, de sajnos nagyon rosszul tűrte, ami persze nem az ő hibája. De az orvos jól leszidott, ami meg az ő szemszögéből jogos.

Ma megint nem tudom kire bízni, szerintetek menjek?

2013. júl. 30. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
8%

Simán! A doki meg mutassa meg, hova van leírva, hogy nem viheted a kicsit magaddal, ha nincs, aki vigyázzon rá.

Amúgy nem tudnál egy bébiszittert fogadni arra az időre?

2013. júl. 30. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapbol nem lehet egy 6 even aluli gyereket korhazba vinni, csak ha vele van gond, elso, de mindegy.

Amugy az orvosnak igaza van. Egy kisgyereknek semmi keresnivaloja ott, csak elvonja a figyelmet, gondot okoz, raadasul sokkolja is a hely, az anyja kiszolgaltatottnak tuno helyzete. Bebiszitter, apuka, nagyszulo, ismeros.

2013. júl. 30. 15:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Mindenki dolgozik, már 1 hete járok, eddig valaki el tudott mindig jönni. De ma nem.

Bébiszittert nem ismerek, nem tudom honnan kerítsek 2 óra alatt. Ráadásul nem hagynám egy idegenre a gyerekem, ennyi idő alatt nyilván nem tudnánk meg róla semmit. Inkább kihagyom a mai kezelést.

2013. júl. 30. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Hú de okos mindenki, szerintetek nem a kérdezőnek a legsz@rabb, hogy vinni kell a gyereket? Nincs senki aki vigyázzon rá pont, vagy csak olyan vállalhat gyereket akinek van pénze dadára? Mi a megoldás kedves anyukák? Mit csináljon? Üljön időgépbe? Szüljön egy nagymamát is? Mit? MIT???
2013. júl. 30. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Írd meg honnan vagy hátha valaki tud jó bebiszittert!
2013. júl. 30. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

4!

Ne csak az szüljön. De egy száj sebészeti kezelés szerintem max felorat vesz igénybe, addig a gyerekre épp kint is vigyázhat egy ismerős. Nem két ora alatt kell keresni, hanem eddig is kellett volna.....

2013. júl. 30. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg idősebb szomszédasszonyt meg lehet kérdezni, hogy pénzért vállalná-e? Anyukám is vigyázott így egy kicsire.
2013. júl. 30. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Két hónapos volt a fiam, mikor ki kellett operálni egy csomót az oldalamból, mert nem tudták, hogy micsoda. A vizsgálatra és a műtétre (ambuláns volt) kénytelen voltam magammal vinni. De végtelenül rendesek voltak a kórházban. Soron kívül behívtak, a nővér fogta a gyereket, míg az orvos vizsgált.
2013. júl. 30. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Eddig minek kellett volna bébiszitter?

Sajnos nem fél óra, de mindegy.

Ma már jön anyukám.

2013. júl. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!