Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mikor mennétek vele kórházba?

Mikor mennétek vele kórházba?

Figyelt kérdés
A héten kedden a 12. heti uh-n megállapították, hogy elhalt a babám, nincs már szívhang és az embrió sem megfelelő méretű. Jövő szerdára, tehát mához képest 2,5 nap múlvára kaptam időpontot műszeres befejezésre. Mind az orvosom, mind a kórház, ahol műteni fognak, azt mondta, hogy láz vagy erős vérzés esetén azonnal menjek a nőgyógyászati ügyeletre. A tegnapi napon gyengébb menstruációs görcseim kezdődtek, melyek a mai napra erősödtek, bő vérzés azonban nincs, csupán némi barnázás. Gondolom, ez az jelenti, hogy a természet is elkezdte megoldani a dolgot, amit amúgy nem bánok, jövőbeni terhességek szempontjából még örülök is neki. A kérdésem az lenne, hogy ti mikor mennétek kórházba? Várnátok, míg megjelenik a piros vérzés vagy már a barnázással és a görcsökkel elindulnátok? Sajnos kedd óta nagyjából csak rutinszerűen teszem a dolgaim, de nem vagyok igazán magamnál. Eléggé kiborított a hír, első baba lett volna. Sokat sírok és viszonylag kilátástalannak látom a jövőt, hiába tudom ésszel, hogy ilyen előfordul, fiatalok vagyunk, lehet még gyermekünk. Éppen a fentiek miatt nem bízom abban, hogy jelen helyzetben reálisan meg tudom ítélni, mikor van szükség orvosi segítségre. Ha valakinek van tapasztalata otthon megindult vetélésről, akkor szívesen veszem a tanácsát.
2020. máj. 24. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
10-es pontosan most írtad le, hogy igenis van értelme bemenni..Nem arról van szó, hogy barnázással meg kell operálni. Hanem hogy nézzék meg. Arról hallottál, hogy lelki támogatás? Hogy legalább érzi, hogy figyelnek rá és együttéreznek vele? Vagy az egyetemen ma már nem divat ezt tanítani? sajnos otthon még mindig egy darab hús a nő és az abortált magzat is. Szakmailag nagyon ott van a magyar orvoslás, de ezzel a hozzáállással máshol nem mennétek be másnap dolgozni. 10 év magyar és 10 év más országban szerzett egészségügyi tapasztalattal a hátam mögött sajnos azt kell mondjam, hogy ez a lelketlenség és felsőbbrendűség nagyon gáz otthon.
2020. máj. 28. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:
81%

Most ne haragudj már, de magától nem tudja eldönteni, hogy bő vérzése van vagy barnázik? Mert szerintem ha a kérdésben leírja, hogy "bő vérzés azonban nincs, csupán némi barnázás", akkor ezek szerint meg tudta állapítani.

És halvány lila fogalmad sincs, hogy hogyan viselkedek egy beteggel, ha hasonló panasszal bejön, tehát nem kell rögtön az interneten köpködni. Képzeld el, nem hajtanám el nyilván, elmondanám neki ugyanazt, mint az orvosa. Mégpedig, hogy sajnálom, együtt érzek vele, de jelenleg nem indokolt a műtét elvégzése, és ő is jobban jár, ha hazamegy, pihen, és majd Dilapanos tágítás után, éhgyomorral szépen elaltatjuk és megcsináljuk a beavatkozást. Nyilván nem kezdenék el vele ordítozni, hogy "Maga meg minek jött ide, ha nem folyik végig a lábán a vér????!!!"

A kérdező feltett egy kérdést. Én pedig írtam egy -szerintem korrekt - választ, amiben az égvilágon semmi sértő nem volt, csak te látod bele a hülyeséget.

2020. máj. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!