Mikor mennétek vele kórházba?
Most ne haragudj már, de magától nem tudja eldönteni, hogy bő vérzése van vagy barnázik? Mert szerintem ha a kérdésben leírja, hogy "bő vérzés azonban nincs, csupán némi barnázás", akkor ezek szerint meg tudta állapítani.
És halvány lila fogalmad sincs, hogy hogyan viselkedek egy beteggel, ha hasonló panasszal bejön, tehát nem kell rögtön az interneten köpködni. Képzeld el, nem hajtanám el nyilván, elmondanám neki ugyanazt, mint az orvosa. Mégpedig, hogy sajnálom, együtt érzek vele, de jelenleg nem indokolt a műtét elvégzése, és ő is jobban jár, ha hazamegy, pihen, és majd Dilapanos tágítás után, éhgyomorral szépen elaltatjuk és megcsináljuk a beavatkozást. Nyilván nem kezdenék el vele ordítozni, hogy "Maga meg minek jött ide, ha nem folyik végig a lábán a vér????!!!"
A kérdező feltett egy kérdést. Én pedig írtam egy -szerintem korrekt - választ, amiben az égvilágon semmi sértő nem volt, csak te látod bele a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!