Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor mennétek be?

Mikor mennétek be?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta vannak menstruáció szerű görcseim,fájdalmaim de nem folyt el magzatvíz vagy ilyesmi.

6:13,6:21,6:29,6:41,6:50,7:01,7:13,7:18

Össze-vissza,hogy mikor jön,jellemzően 8-15 percenként.Nem tart sokáig kb 20-30mp az egész.

Nekem a védőnő azt mondta sűrű 3-5 perces fájásokkal kell bemenni,azért is vagyok most elég bizonytalan,hogy mi legyen,mit kellene tenni..

Várjak magzatvíz elfolyásra?

2022. febr. 26. 07:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyozz le jó meleg vízzel, ha elmúlik csak jósló. De idővel rendszeressé válik ha tényleg szülsz.
2022. febr. 26. 07:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs messze a kórház, akkor akkor menj be, ha már meg kell állnod a fájás közben.

Egyébként nekem is így volt, nem mentem volna be, ha nem folyik el a magzatvíz, igaz, onnan már nagyon erős fájásaim lettek. Így mindennel együtt csak 2,5 órát töltöttünk a kórházban.

2022. febr. 26. 07:32
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Én másfél perces fájásokkal mentem csak be a kórházba, és onnantól is még vagy három óra volt mire meglett a baba.
2022. febr. 26. 07:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zuhanyozz le, pakolj össze. Ha jóslófájás, még az is lehet a zuhanytól elmúlik. Ha nem, akkor még várhatsz 5 percesekig vagy magzatviz elfolyásig, elég utána indulni.
2022. febr. 26. 07:37
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Ezek meg boven rendszertelenek, joslok is lehetnek. En kivarnam a rendszeres 3 perceseket, ahogy tanacsolta a vedonod. 3-4 percesekkel mentem anno be, onnan meg 8 ora volt.
2022. febr. 26. 08:05
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Ja, es 20-30 mp az csak joslo. Ha legalabb 45 mp-ig tart, es rendszeres 3 perces, akkor is raersz.
2022. febr. 26. 08:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hetfo ejjel volt hasonlo, 8 oran keresztul, reggelre leallt. Csutortok ejjel indult ujra, tartott egesz penteken, pentek du. 6-kor indultak a rendszeresek, este fel 9-kor mentunk be 3 percesekkel, masnap reggelre lett meg a baba. Ha nem akarsz folosleges beavatkozasokat, akkor varsz legalabb addig, ameddig nem faj annyira, hogy karomkodsz, mint a kocsis.
2022. febr. 26. 08:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem múlik zuhannyal sem,de nem is rendszeres.Továbbra is 7-10 percesek.Minden esetre várok,abból baj (remélem) nem lehet.
2022. febr. 26. 08:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyesmivel mentem be, 6-8-10 percenként jött fájás. Zuhanyra először 10 percre elmúlt, következő zuhanynál ahogy kiléptem a zuhanyból, máris fájt. Őszintén szólva én nem gondoltam, hogy ez már a szülés, de inkább bementem a kórházba, hogy nézzék meg, ők mégis jobban értenek hozzá. A ctg alig mutatott valamit, de mivel nyitva volt a méjszáj, bent tartottak. Innentől kb 4 órán keresztül nem sűrűsödtek a fájások (még talán ritkultak is), aztán egyszer csak bedurvult, és 2,5 órán belül megszültem. Sokszor látom itt másoktól, hogy jobb otthon/a pároddal vajúdni, de nekem például megnyugtatóbb volt, hogy időnként rám néznek és ha bármi van, rögtön van ott orvos.
2022. febr. 26. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
En ilyennel memtem be... volt,hogy 4 perc utan jott,volt,hogy 15... Zuhanyzasra sem mult el,es nagyon intenziven erosodott. Delutan 2 korul ertunk be,20.46-kor mar kezemben volt a babam.
2022. febr. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!