Mennétek vagy maradnátok?
Inkabb orulj, hogy figyelnek rad. Maradj bent es ha kell orankent rakjanak ctg re.. nst re meg akarmire.
En szules elott 2 hetet fekudtem bent. Meg 36 hetesen is 1 et... sosem gondoltam, hogy nem er meg ennyit.
Megnyugtato volt, hogy figyelnek rank.
Persze dog unalom meg minden.. de a vegen ott lesz a pici.
A helyedben, ha azt mondjak h maradj bent, bent maradnék. Valamit láthatnak azért kérik,nem azért mert úgy gondoljak h az jó poén kórházban lenni. Legalábbis nálunk nem ilyenek. Ha óránként visznek nst-re akkor valami nem teljesen jó a babának és az latszodik. Attól meg h zárt a mehszaj indíthatnak max ballonnal, vagy más eszközzel tagitanak, Ill oxiticinnal rá segítenek.
De ezt neked kell eldönteni ha azt mondjak választhatsz.
Ami tuti, hogy én inkább maradnék.
Üdv
38hkm
Ne haragudj màr, de ennyire azt se tudod mi van... Azért ez sokat mondó.
Ha azért fektetett be a doki mert gyanús, hogy elszàmoltak vmit,akkor az komoly is lehet, mert a gyerek ha "túlérett" de nem indul meg a szülés,akkor elkezdhet fogyni vagy belekakil a vìzve és fertőzést kap, amibe bele is halhat.
Anno a fiammal 34 hetesen fektettek be emiatt,mert 3 héttel nagyobb volt,azt mondtàk vagy cukor vagy elszàmoltàk. Mivel neked is nézték a cukrodat,gondolom, hogy ugyanez lehet a diagnózis nagy magzat.
Enyhe fàjàsok miatt,amit csak te érzel nem szoktak senkit befektetni. Ultrahang leletek alapjàn?? Melyik alapjàn? Mert a mostaniak alapjàn màr nem mondjàk meg mikor kellene szülnöd.
Én maradnék a helyedben, az tuti.
Unaloműzésnek vigyél könyvet vagy valami hasonlóval próbáld meg elütni az időt.
Komolyan nem ertem. Ha meg valami baj lenne, az lenne a bajod miert nem fektettek be.
Mikor babat terveztetek, nem kalkulaltad bele, hogy bizony sokszor lesz olyan, hogy a gyerek miatt nem azt csinalsz es nem ott vagy ahol/amit akarsz?
Mert ha keptelen vagy adott korulmenyekhez igazodni,elfogadni azt, felesleges volt gyereket vallalnod.
"Orankent rangatnak ctg re"
Minek szaparodik az ilyen???
Miert nem a normalis szuloknek valo emberek meddők?
Mi az, hogy rangatnak?
En is bent fekudtem, minden alaklommal vártam, hogy mehessek ctg re..
Idiota vagy kerdezo. Huzz haza a korhazbol. Legalabb addig sem eloskodsz ingyen a korhazban. Mindenkinek jobb lesz.
Csak szegeny gyereket sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!