Maradnátok otthon a babával, vagy dolgozni mennétek?
Amit megítéltek édes kevés.. :(
Próbáltam itthoni munkákat nézni, amit tudok a kicsi mellet csinálni, de az összes átverés volt.. Pedig szó szerint bármit megcsinálnék (oké, nem szó szerint..) Még akár napszámba is elmennék, de ott megint ki vigyáz a lányomra? Egy babysitter ugyanúgy pénz, azzal nem vagyunk előrébb. :(
Voltam otthon szuleimnel 2 kisgyerekkel mivel a ferjem lelepett szules elott,raadasul nalunk a csaladi helyzet sem volt rozsas a szuleimmel,de a varosban nem volt munkalehetoseg es a gyerekek betegeskedtek,igy gyakorlatilag az ovinak es a kicsi 2 eves kora elott utan a bolcsinek sem volt nagy ertelme.Szepen lassan felkopott az allunk.
Ugyh ha a helyedben lennek,1eves koraban elmennek dolgozni es beadnam bolcsibe h szokja a szervezete a kozosseget,betegsegeket,erosodjon es en anyagilag labra alljak HA van erre lehetoseg.Kulfoldon 3honap a gyes es felnonek azok a gyerekek is,nem idealis,nagyon nem,de talan az 1 ev egy ilyen helyzetben elfogadhato kompromisszum es csakis azert h az anyagi biztonsag meg legyen.
Én igen visszamennek, sot vissza is mentem mindket gyermekemnel..
A nagyobbik 8 honapos volt, -most 4 eves teljesen jo a kapcsolatunk es o is kiegyensúlyozott- a kicsi pedig most 7 honaps es 2 hónapja dolgozom.
Nalunk van apuka, de a munkahelyem ennyit tud várni ram nekem pedig fontos volt a beosztásom
Szerintem ha tud valaki vigyázni a picire vagy van normális bolcsi a környékeden egy ket honap mulva nyugodtan beadhatod
én azt venném figyelembe mennyivel jarnék jobban a munkaval...ugy ertem talalsz egy allast mondjuk 150 ezerert..oke...10 ezer az utazasi koltseg havonta...5000 ft elmegy mondjuk egyebekre amiket egyebkent nem vennel (kave a munkahelyen stb)
nekem havi 20-30 ezer nem lenne aranyos azzal amit a gyerekemmel tolthetek, amit az lelkileg ad neki es nekem....es ennyi kulonbozetert nem mennek vissza...de ha pl tudsz 200.000at keresni, vagy annal joval tobbet, akkor azert mar visszamennek mert akkor meg mar onzoseg maradni hiszen ennyibol rengeteg elmenyt kaphat, meg felretenni neki valamit hogy azert ne nullarol induljon stb
Mennék (megyek is majd) dolgozni. Az extra gyed nagyon jó dolog. Igaz, én 1 éves korától tervezem a munkát, de neked megérné.
Anyáink, apáink már 3 hónapos korukban bölcsibe kerültek, mégsem sínylette meg a szülő-gyerek kapcsolat. Nem ettől függ. Keress egy 4 órásat (Lidl, Tesco, Auchan és társai tárt karokkal várják a munkaerőt) és mellé a gyeded egész jó pénz. Utána meg majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!