Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennétek vagy maradnátok?

Mennétek vagy maradnátok?

Figyelt kérdés

Bele képzelnétek magatokat egy picit a helyembe?

Van egy másfél éves lányunk, nagyszülőkkel napi, szoros kapcsolatban vagyunk. Anyósom is egy tündér, 2 naponta találkozunk, mind imádják az unokát.

Engem visszavárnak a munkahelyemre, de nem fogok visszatérni, a férjem jól keres, nagyon, biztos állása van. Elég sokat van itthon is.

Most ajánlottak neki egy állást, igen ám, de Los Angelesben. Nem elég, hogy Amerika, még ráadásul a Nyugati part, tehát rengeteg idő hazajönni. Jó fizetést ígértek, igen jó beosztásban, ránk is maradna ideje.

Egyszerűen nem tudom mi legyen, mennék is meg nem is. Mi lehet a fontosabb, a család és hogy a gyermekünk, vagy gyermekeink nagyszülőkkel, nagynénikkel stb nőjön fel, vagy a lehetőségek, amik ránk várnak kint. Három havonta tudnánk hazajönni, de ha jön a kis tesó, necces, mert ekkora utat kisgyerekekkel (átszállások, biztonsági kapuk) megtenni horror.

Nem tudom mi legyen, totál magam alatt vagyok, nem tudom mi lenne a jó a gyereknek, imádja a családunkat. A férjem is vacillál, váratlanul jött ez az ajánlat...

2014. márc. 13. 17:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Én mennék.
2014. márc. 13. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Én mennék!
2014. márc. 13. 18:25
 3/24 anonim ***** válasza:
63%

En maradnek :) nagyon fontos a picinek a sok szereto ember aki korulveszi.

Azert is maradnek, mert irtda, hogy a parod itthon is jol keres akkor meg minek elmenni (ertem en, hogy tobb penz, de szerintem nem eri meg).

2014. márc. 13. 18:38
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Igaz en csak Angliaban elek,de a szivem szakam meg a gyerekeimert,peldaul a 2 es fel evesem a monitort puszilgatja es simogatja mikor anyuekkal skypeolunk:-( Szoval en maradnek...nincs az a jo allas,lehetoseg ami potolna a csaladot...
2014. márc. 13. 19:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon nézd, mi mellett szól több érv. A nagymamák, bármily hosszú életük is lesz, reméljük, mégis csak egy ideig lesznek a gyerek körül. Amerika, a lehetőségek, amik onnantól kezdve, hogy elmentek, rá is várnak, egy életre szólnak. Mindenképpen mennék épp a gyerek miatt.
2014. márc. 13. 20:32
 6/24 Jégtánc ***** válasza:
80%
Mennék mindenképpen.Teljesen más lehetőségek vannak ott mint itthon.Ráadásul most már a férjeddel vagy egy család.Nem tudnám elképzelni hogy ne a férjem mellé bújjak este az ágyba,hogy ne vele ébredjek.A kisgyereket sem szakítanám el az apjától,hisz ő rajtad kívűl a legfontosabb személy az életében és nem a nagyszülők.nálam ez nem is lenne kérdés.
2014. márc. 13. 20:33
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
Én is mennék...
2014. márc. 13. 20:42
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Los Angeles nem egy családbarát hely. Tudom, mit beszélek és nem elsősorban a magas környezetszennyezés miatt. Én oda egyedül kimennék, de kisgyerekekkel nem. Ha az a tervetek, hogy a 2 gyerekekkel gyakran hazajöttök, az kb 600-700 ezer minimum alkalmanként, az nem kevés.
2014. márc. 13. 20:46
 9/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok, nem én pontoztam! :(

Az biztos, hogy vagy mind megyünk, vagy mind maradunk. Az a lehetőség fel sem merült bennünk, hogy az apja kimegy, mi pedig maradunk. Egy család vagyunk. Most is olyan a munkája, hogy utazik, de vagy megyünk mi is, vagy nem vállal 5 napnál hosszabb kiküldetést. Aludni sem tudunk egymás nélkül.

Az a helyzet, hogy nem kapna kint többet mint itthon, de nem is ez a lényeg. Ott is jól élnénk, itt is. Hanem pont azokról a lehetőségekről szól ez az egész, amit többen említettetek. Ősszel terveztünk belevágni a tesóprojektbe, ez is megnehezíti a hazajövetelt.

Most azt beszéltük, hogy vinnénk anyósomat is, ő egyedül él, senkije sincs, csak a bátyja, de neki van családja. Ő is jönne, szinte biztos, hogy lenne kedve. Nem 3, hanem 2 havonta jönnénk haza és én maradnék 1-2 hetet, annyit kibírunk esetleg egymás nélkül (vagy nem...:(). Nyáron és karácsonykor, mivel van elég szabija itthon tudnánk lenni 3- hetet biztosan.

Megszakad a szívem, pedig még csak ötletelünk mi legyen. Apu és anyu totál ki lesznek készülve...:(

2014. márc. 13. 20:53
 10/24 piroska és a farkas ***** válasza:
70%
Ha létfontosságú lenne, hogy menjetek, akkor mennék. De mivel azt írod, hogy biztos a megélhetésetek, sőt, kifejezetten jó, így mindenképpen maradnék. A jó család olyan érték, amit sajnos kevés gyereknek van lehetősége megélni, és ezt nem pótolja semmilyen külföldi lehetőség.
2014. márc. 13. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!