Mennétek vagy maradnátok?
Bele képzelnétek magatokat egy picit a helyembe?
Van egy másfél éves lányunk, nagyszülőkkel napi, szoros kapcsolatban vagyunk. Anyósom is egy tündér, 2 naponta találkozunk, mind imádják az unokát.
Engem visszavárnak a munkahelyemre, de nem fogok visszatérni, a férjem jól keres, nagyon, biztos állása van. Elég sokat van itthon is.
Most ajánlottak neki egy állást, igen ám, de Los Angelesben. Nem elég, hogy Amerika, még ráadásul a Nyugati part, tehát rengeteg idő hazajönni. Jó fizetést ígértek, igen jó beosztásban, ránk is maradna ideje.
Egyszerűen nem tudom mi legyen, mennék is meg nem is. Mi lehet a fontosabb, a család és hogy a gyermekünk, vagy gyermekeink nagyszülőkkel, nagynénikkel stb nőjön fel, vagy a lehetőségek, amik ránk várnak kint. Három havonta tudnánk hazajönni, de ha jön a kis tesó, necces, mert ekkora utat kisgyerekekkel (átszállások, biztonsági kapuk) megtenni horror.
Nem tudom mi legyen, totál magam alatt vagyok, nem tudom mi lenne a jó a gyereknek, imádja a családunkat. A férjem is vacillál, váratlanul jött ez az ajánlat...
En maradnek :) nagyon fontos a picinek a sok szereto ember aki korulveszi.
Azert is maradnek, mert irtda, hogy a parod itthon is jol keres akkor meg minek elmenni (ertem en, hogy tobb penz, de szerintem nem eri meg).
Köszönöm, hogy írtatok, nem én pontoztam! :(
Az biztos, hogy vagy mind megyünk, vagy mind maradunk. Az a lehetőség fel sem merült bennünk, hogy az apja kimegy, mi pedig maradunk. Egy család vagyunk. Most is olyan a munkája, hogy utazik, de vagy megyünk mi is, vagy nem vállal 5 napnál hosszabb kiküldetést. Aludni sem tudunk egymás nélkül.
Az a helyzet, hogy nem kapna kint többet mint itthon, de nem is ez a lényeg. Ott is jól élnénk, itt is. Hanem pont azokról a lehetőségekről szól ez az egész, amit többen említettetek. Ősszel terveztünk belevágni a tesóprojektbe, ez is megnehezíti a hazajövetelt.
Most azt beszéltük, hogy vinnénk anyósomat is, ő egyedül él, senkije sincs, csak a bátyja, de neki van családja. Ő is jönne, szinte biztos, hogy lenne kedve. Nem 3, hanem 2 havonta jönnénk haza és én maradnék 1-2 hetet, annyit kibírunk esetleg egymás nélkül (vagy nem...:(). Nyáron és karácsonykor, mivel van elég szabija itthon tudnánk lenni 3- hetet biztosan.
Megszakad a szívem, pedig még csak ötletelünk mi legyen. Apu és anyu totál ki lesznek készülve...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!