Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennétek vagy maradnátok?

Mennétek vagy maradnátok?

Figyelt kérdés

Bele képzelnétek magatokat egy picit a helyembe?

Van egy másfél éves lányunk, nagyszülőkkel napi, szoros kapcsolatban vagyunk. Anyósom is egy tündér, 2 naponta találkozunk, mind imádják az unokát.

Engem visszavárnak a munkahelyemre, de nem fogok visszatérni, a férjem jól keres, nagyon, biztos állása van. Elég sokat van itthon is.

Most ajánlottak neki egy állást, igen ám, de Los Angelesben. Nem elég, hogy Amerika, még ráadásul a Nyugati part, tehát rengeteg idő hazajönni. Jó fizetést ígértek, igen jó beosztásban, ránk is maradna ideje.

Egyszerűen nem tudom mi legyen, mennék is meg nem is. Mi lehet a fontosabb, a család és hogy a gyermekünk, vagy gyermekeink nagyszülőkkel, nagynénikkel stb nőjön fel, vagy a lehetőségek, amik ránk várnak kint. Három havonta tudnánk hazajönni, de ha jön a kis tesó, necces, mert ekkora utat kisgyerekekkel (átszállások, biztonsági kapuk) megtenni horror.

Nem tudom mi legyen, totál magam alatt vagyok, nem tudom mi lenne a jó a gyereknek, imádja a családunkat. A férjem is vacillál, váratlanul jött ez az ajánlat...

2014. márc. 13. 17:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttetek kedves kérdező?
2014. márc. 20. 07:01
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien írtatok, a priviket is köszi!

No, hétvégén döntöttünk. Kedden már szólt is a férjem. Hála Istennek mindketten ugyan azt akarjuk és nincs lelkiismeret furdalásunk. Nem megyünk, maradunk itthon. Olyannyira, hogy áprilisban elkezdünk építkezni, amit már egy ideje húzunk- halasztunk. :)

Ha meggondoljuk magunkat, szinte bármikor mehetünk külföldre, nem feltétlenül Amerikába. A férjem állása keresettebb kint mint itthon. Én is tudok kint dolgozni. De az is lehet, hogy végleg maradunk itthon.

Majd meglátjuk mit hoz a jövő, most jó itthon és itt a család. :)

2014. márc. 20. 07:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttetek! :)
2014. márc. 20. 08:03
 24/24 piroska és a farkas ***** válasza:
Dejó :)
2014. márc. 20. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!