Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg még mindig jobb egy...

Tényleg még mindig jobb egy akár harmadfokú gátrepedès mint a császár?

Figyelt kérdés
Egyik anyuka írta a csoportban, hogy nagyon sajnál,hogy császárom lesz, mert neki volt az is, és hüvelyi is, és igaz hogy 3 hétig nem tudott ülni és sokaig volt katètere, de jobb volt mint a császár. Már nem tudom mire készüljek, mennyire lesz rossz.

#császár #Gátrepedès
2022. febr. 6. 16:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két császárom volt, még az sem fájt és gyógyult egyformán. Ennyire nem tudod megítélni mások tapasztalatai alapján te se mire számíts, így ne rontsd el magadnak a jelent a jövőre való ráparázással. Látod itt is, valaki az egyikre, van, aki a másikra esküszi, mert ő már indiánszökdellésben ment aznap vagy mert hónapokig csak vánszorgott, bezzeg xy meg z... Szerintem elég ha arra gondolsz, sokan kibírták és bármi lesz, te is ki fogod, mert muszáj, de majd napról napra jobb lesz. A baba egyébként nagyon jól eltereli az ember figyelmét saját magáról :)
2022. febr. 12. 17:19
 42/43 anonim ***** válasza:
55%
Nem mehetsz vissza az időben és nem másíthatod meg, lehet egy császárral még rosszabbul járt volna, ez már nem derül ki. Miért jobb, ha élete végéig kesereg az ember, hogy "bár megcsászároztak volna anno"? Lehet már lehetőség sem volt rá abban a helyzetben...
2022. febr. 12. 19:25
 43/43 A kérdező kommentje:
A császárt nagyon pozitív dologgkent éltem meg, nem csinálnám másképp. A kézi vizsgálat ott lent sokkal jobban fájt, el sem tudom képzelni hogy hogyan lehet ott életet adni esetleg repedni 😵 az már más kérdés hogy a szoptatást megnehezítitettèk a dolgozók...
2022. ápr. 27. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!