Tényleg még mindig jobb egy akár harmadfokú gátrepedès mint a császár?
Az ilyen igazi mazochista! Azt gondolja, csak az a szülés, ha hüvelyi úton nyomja ki magából az újszülöttet és ezért a tévképzetéért még a keresztbe-kasul szakadást is üdvözítő semmiségnek érzi.
A legdurvább véres-vagdosós sürgősségi császár után 3 héttel a nők többsége már vígan éli az életét, mi értelme egy hüvelyi szülésnek, ami után hetekre lebénul az ember??? Nem is értem.
Másodfokú gátsérülésem volt,és soha a büdös életbe nem szülnék többet hüvelyi úton!
Nem 3 hétig nem tudtam ülni, hónapokig nem tudtam szexuális életet élni fájdalom nélkul. Es akkor még örüljek mert az egxik barátnőm inkontinens lett,a másiknak meg méhsüllyedése.
Úgyhogy ne bánd!!! De nagyon nem!
Szerintem embere valogatja.
Első szülésem természetes úton volt. Maga a szülés pokol volt. Vágtak, repedtem. Belül meg sem tudták számolni hány öltésem lett, kívül 6.
Aznap még rossz volt. Másnap simán ülfögéltem törökülésben az ágyon.
Mire hazajöttünk nem is fájt.
Ellenben a 2.császár volt. 3 hétig a saját gyerekem nem tudtam megemelni.
Begyulladt a heg is, igy 1 hétig naponta járhattam a kórházba. A szülés jó volt, hogy kimaradt a vajudás, na meg a tolófájás, ez igazan tetszett. Cserébe hetekig kb magatehetetlen lettem.
Nálam ott dőlt el, hogy nem lesz harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!