Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki szülés után...

Van itt olyan aki szülés után azt mondta, hogy több gyereke nem lesz és nem is lett?

Figyelt kérdés
Több mint 5 éve szültem és mai napig nem hevertem ki, hogy milyen volt a szülési fájdalom. Terhességem se volt jó. 26. héten kinyílt a méhszáj és utána végig feküdnöm kellett. Kisfiam borzasztó eleven a mai napig, 3 éves koráig egy éjszakát nem aludt végig. A rokonok, ismerősök meg állandóan azt kérdezgetik mikor jön már a kistesó. Miért olyan gáz ez ha valaki csak egy gyereket akar és kész?

#Gyerekvàllalàs, gyerek, egyke,
2022. jan. 30. 22:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt rövidre kell zárni.

-miert nem lesz 2.gyerek?

- mert így döntöttünk.

- de hát kell a testvér,meg a gyerek az élet ertelme,meg bla bla bla.

-ismétlem,mert így döntöttünk!

2022. febr. 1. 18:27
 22/23 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy köszöntem el a szülészet személyzetétől, hogy a kistesóval jövünk! Nehéz volt a szülés, mégis ilyen érzésem volt, h ezt bármikor újra csinálnám. Aztán elkezdtünk itthon éldegélni, hasfájás, 17 hónapig nem alvás stb stb, már 5 éves és nem hiszem, h lesz több. Imádtam terhes lenni, szülni is szülnék még, de még egyszer nem bírom ki alvás nélkül eddig...
2022. febr. 6. 17:59
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de szarul jött ki, ötéves kornál nagyon remélem, h 100-zal is lesz több a gyerekem, csak még több gyerekem nem lesz szerintem.
2022. febr. 6. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!