Van itt olyan aki szülés után azt mondta, hogy több gyereke nem lesz és nem is lett?
De, néhányszor mondta, de mondtam neki mindig, hogy nem szeretnenk, mert az én idegrendszerem nincs kettőre felkészülve... 😂 Megertette, azóta pedig azt mondta hogy jó hogy nincs tesoja, mert látja, hogy a legjobb barátnője mit küzd a tesójaval.
Nekem van testvérem, de teljesen mások vagyunk, évente 2x találkozunk kb.
Én már terhesség előtt se voltam benne biztos, hogy kettőt szeretnék-e. Az egyben biztos voltam. Aztán volt egy nagyon problémás terhességem, majd egy problémás élet kezdése a fiamnak. Szerencsére minden jól alakult. De többet nem teszem ki magamat ennek és a már teljes családunkat sem. Már felelős vagyok a fiamért és mivel úgy tűnik rosszul vagyok összerakva és a testem terhesen nem végzi megfelelően a dolgát így nem lesz második. Egy picike részem szeretne második gyereket de nem merem bevállalni és őszintén úgy érzem, hogy nem is lennék alkalmas két gyerekes anyukának.
A fiam nehéz természet, született egyke. Nem úgy értem hogy önző lenne, de a figyelememre maximálisan igényt tart és ebben nem is szívesen osztozkodik.
Egyébként egyetértek hogy nem kistestvért kell szülni hanem második/többedik gyereket. Mert az hogy ha egy kisgyerek kistesóra vágyik, az nem jelent semmit. Ő valójában egy vele egykorú tesót szeretne akivel játszhat, a kicsik nem fogják fel még hogy ez azt jelenti hogy jön a családba egy síró baba.
Én csak mint egyke tudok nyilatkozni, nekem igazán sose hiányzott a testvér. Amúgy is sajnos nem jó testvér példák vannak előttem.Gyönyörű gyerekkorom volt, rengeteg baráttal es programmal.És nem vagyok önző. Úgyhogy ez ne tartson vissza.
Nekem 2 gyerekem van, a nagy meg most kitalálta,hogy ó, kellenne még egy, most egy lány 😅 de hát a gyerekek ilyenek. Kárára nem válik,hogy egyke marad. Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!