Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek 3 vagy több gyereke...

Akinek 3 vagy több gyereke van, melyik szülése volt a legkönnyebb?

Figyelt kérdés
tudom mindenkinek más minden szülés más, de érdekelne. 3.babámat várom, az első magától indult viszonylag könnyű volt, a 2-at indították az nagyon rossz volt de legalább gyors. Most nagyon bízok egy könnyű szülésben.

2014. febr. 27. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Harmadik volt a legkõnnyebb:)
2014. febr. 27. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:

3. :)

8-kor kerültem fel a szülőszobára 8:30 kor már meg is született a kisfiam.Villám gyors szülés volt,még minket is meglepett. :D

Kívánom,hogy neked is ilyen gyors és könnyű legyen!

2014. febr. 27. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
hú nagyon jó lenne:) emlékszem a 2.-nál annyira nem értettem, hogy miért is akartam:) persze tudtam, hogy miért de nagyon szar volt. Igaz még van 11 hetem de kezdek betojni
2014. febr. 27. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
A 3. volt a legkönnyebb, és talán a leggyorsabb is. Bár az első is nagyon gyors volt. A 2. hosszabb és fájdalmasabb, ő volt a legnagyobb. :D
2014. febr. 27. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Három gyerkőcöm van nekem az első volt a leg könnyebb, akkor 22 ėves voltam ės ott minden simán ment , másodiknål 25 de az majdnem koraszülės lett 37 . hėten indítani kellett, a harmadik meg császáros , 30 ėvesen , annál meg mėg a második is jobb volt.
2014. febr. 28. 07:40
 6/6 A kérdező kommentje:
:)végül ő született meg leggyorsabban fájni fájt de mivel gyors volt csak 1 óra volt max húzós inkább 40 perc azt meg fél lábon is 😊
2015. jan. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!