Lehetséges hogy két fehér bőrű embernek fekete gyereke született?
Kíváncsi vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az én lakóhelyemen előfordult ilyen : a nő (fehér) és a férje (fehér) akkor tudta meg, hogy a lány anyja egy afrikaitól szülte a lányát, amikor nekik megszületett a gyerekük és legnagyobb döbbenetükre egy félvér gyerek volt!!!
A lány az anyja génjeit örökelte, de rejtetten az apai gének is benne voltak, ez az ő gyerekénél jöttek elő...
így van a gyanú árnyékában volt ez a sztori.
anyós szépen megcsalta apukát egy színes bőrüvel azért születhetett a kisfia feketének,
azért jó szemét volt az anyós hogy hagyta hogy vádolják a menyét pedig tudta jól hogy mi a helyzet..
még neki állt fentébb.
Igen lehetséges, 7generációra visszamenőleg bármit örökölhet egy gyerek- akár a bőrszinét is.
A bőrszín pedig közvetve öröklődik, tehát ha fehér-fekete házasságból fehér gyerek született, akkor utána a fehérnek- lehet színesbőrű utódja mégegy fehér emberrel.
És most volt hétfőn a gyanu árnyékában az RTL-en- pont ez volt a sztori én is láttam. :))
Pl mi családunkban csak én nagypapám volt kékszemű, férjem ágán zöldes - világos és barnás szemszínek vannak, nálunk többségében barna. 3gyerekem közül egynek kék a szeme, pedig erre is vajmi kevés esély volt. :))
Vagyis elvileg az is lehetséges lett volna, hogy a gyanú árnyékás részben egyik nagyszülő sem létesített feketével kapcsolatot, de az ő szüleik igen és több generációval később tér vissza?
Vagy csak egy generációt hagyhat ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!