Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges hogy két fehér...

B25 kérdése:

Lehetséges hogy két fehér bőrű embernek fekete gyereke született?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem. Hacsak nem cserélték el az embriókat a beültetés során.
2012. szept. 6. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha volt a felmenők között akkor igen, de különben nem.
2012. szept. 6. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Az én lakóhelyemen előfordult ilyen : a nő (fehér) és a férje (fehér) akkor tudta meg, hogy a lány anyja egy afrikaitól szülte a lányát, amikor nekik megszületett a gyerekük és legnagyobb döbbenetükre egy félvér gyerek volt!!!

A lány az anyja génjeit örökelte, de rejtetten az apai gének is benne voltak, ez az ő gyerekénél jöttek elő...

2012. szept. 6. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Ja persze múlt héten volt a gyanú árnyékában.
2012. szept. 6. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

így van a gyanú árnyékában volt ez a sztori.

anyós szépen megcsalta apukát egy színes bőrüvel azért születhetett a kisfia feketének,

azért jó szemét volt az anyós hogy hagyta hogy vádolják a menyét pedig tudta jól hogy mi a helyzet..

még neki állt fentébb.

2012. szept. 6. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
nem tudom ez számomra hihetetlen... nem tudom elképzelni, hogy két fehérnek fekete gyereke legyen. vagyis inkább azt nem tudom elképzelni, hogy egy feketének fehér.
2012. szept. 6. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges, 7generációra visszamenőleg bármit örökölhet egy gyerek- akár a bőrszinét is.

A bőrszín pedig közvetve öröklődik, tehát ha fehér-fekete házasságból fehér gyerek született, akkor utána a fehérnek- lehet színesbőrű utódja mégegy fehér emberrel.

És most volt hétfőn a gyanu árnyékában az RTL-en- pont ez volt a sztori én is láttam. :))

Pl mi családunkban csak én nagypapám volt kékszemű, férjem ágán zöldes - világos és barnás szemszínek vannak, nálunk többségében barna. 3gyerekem közül egynek kék a szeme, pedig erre is vajmi kevés esély volt. :))

2012. szept. 6. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. szept. 7. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagyis elvileg az is lehetséges lett volna, hogy a gyanú árnyékás részben egyik nagyszülő sem létesített feketével kapcsolatot, de az ő szüleik igen és több generációval később tér vissza?

Vagy csak egy generációt hagyhat ki?

2012. okt. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!