Anyukák folttisztítót keresek, ami sötét pl piros vagy fekete ruhán is használható, illetve fehér élénk nyomott mintás ruhán is. Mi az ami egyben tudja ezt, és tényleg eltünteti a foltokat?
Vanisht próbáltam, egyedül a 90fokos programon nem mostam vele ruhákat, és csak a pénzt dobtam ki... volt folt ami el sem halványodott tőle, nemhogy kijönni:(
Mi van más, ami nem szedi a színeket, de a foltokat igen.
Én jóideje Tomi fehérrózsát használok, öblítőt nem is.
Szerintem a mosógép is ludas, ha nem jön ki a folt, vagy sokáig állt a szennyestartóban.
Nekem nincs foltos ruhám.
lehet a wu2-t kipróbálom, hátha, bár ha ilyen erős... és sampon:D
Annyi módon próbáltam már mosni a gyerekek cuccait, és van amikor tényleg elsőre minden szép, máskor olyan retkes minden, kárnak mostam:( Szörnyű:(
Szerintem ha "azonnal" le tudom venni a gyerekről (vagy magamról) a foltos ruhát, amire még rá sem száradt jóformán, akkor nyilván nem kérdés hogy kijön a folt, de ahhoz speciális dolgok nem kellenek. Elég a víz meg szappan vagy bármi. A gond nálam ott kezdődik, amikor rászáradt a cucc. Pl oviban, ahol senki le nem veszi róla, vagy ha igen, akkor is csak azért, hogy tisztára cserélje... Vagy vendégségben. Mert nagyobb gyereknél az ember már nem visz magával mindenhová váltásruhát...
Ezek a foltok meg vagy kijönnek, vagy nem... :o(
Szia,
nekem a Flóraszept vált be! Bár mostanában másabb a minősége, de még mindig "elmegy". A kaki foltra gyorsan jó meleg vizet engedek, rányomok egy kis Flóraszept-et, átdörzsölöm (néha körömkefét is használok), utána gyorsan jó meleg (forró) vízzel alaposan kiöblítem a folt résznél.
Néha megszárad a foltos ruha is, mert nincs akkor éppen időm kimosni, ilyenkor ugyanígy járok el, eddig szépen kihozta az ilyen foltokat.(egyedül a banán folttal nem boldogulok egyébként...)
A lényeg, hogy gyorsan kell dolgozni, mert hirtelen kikapja a foltot, de ha áll a ruhán a Flóraszept, a színe is odalesz.
(Újabban egyébként a piros temperafoltot is kiszedtem barna ruhából és nem fakult meg. Anyatejes kakit is ki tudtam így még szedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!