Anyukák folttisztítót keresek, ami sötét pl piros vagy fekete ruhán is használható, illetve fehér élénk nyomott mintás ruhán is. Mi az ami egyben tudja ezt, és tényleg eltünteti a foltokat?
Vanisht próbáltam, egyedül a 90fokos programon nem mostam vele ruhákat, és csak a pénzt dobtam ki... volt folt ami el sem halványodott tőle, nemhogy kijönni:(
Mi van más, ami nem szedi a színeket, de a foltokat igen.
Na igen az azonnal mosás. Csak az a bibi, mikor ez ember kint sétál, és hiába veszed le, adsz rá a váltásból, de ha még órák mire hazaérsz, addigra a sár is simán megszárad, beleül a ruhába. Ha itthon vagyunk, akkor se mindig van lehetőség, hogy áztassak súroljak.
Ám jártam már úgy is, hogy pont tettem be a mosást, amikor a gyerek nyakig kente magát, hát az nagyon friss volt, mégis maradt a folt...:(
Szia:)
Szintén áztatok...soha egy "szál" folt nincs a ruhákon!
Most próbálkozok A W5 sprickás folttisztítójával
És csoda, a lányom édes kisruhájából simán kiszedte a foltokat, a régebbi beivódott homokfoltot is. És a színt se szedi, a mostani mosás végét várom, hogy a fiam nadrágját is lássam- olaj folt.
Én olajat, vért, zsírt és hasonlókat szedtem már ki Ariel folteltávolítóval. Csak ezt használom, sem a színét nem szedi ki és elég 40 fokon mosnom.
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!