Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák folttisztítót keresek,...

Anyukák folttisztítót keresek, ami sötét pl piros vagy fekete ruhán is használható, illetve fehér élénk nyomott mintás ruhán is. Mi az ami egyben tudja ezt, és tényleg eltünteti a foltokat?

Figyelt kérdés

Vanisht próbáltam, egyedül a 90fokos programon nem mostam vele ruhákat, és csak a pénzt dobtam ki... volt folt ami el sem halványodott tőle, nemhogy kijönni:(

Mi van más, ami nem szedi a színeket, de a foltokat igen.

2012. ápr. 11. 09:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na igen az azonnal mosás. Csak az a bibi, mikor ez ember kint sétál, és hiába veszed le, adsz rá a váltásból, de ha még órák mire hazaérsz, addigra a sár is simán megszárad, beleül a ruhába. Ha itthon vagyunk, akkor se mindig van lehetőség, hogy áztassak súroljak.

Ám jártam már úgy is, hogy pont tettem be a mosást, amikor a gyerek nyakig kente magát, hát az nagyon friss volt, mégis maradt a folt...:(

2012. ápr. 11. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem a fapados mosószóda vált be.
2012. ápr. 11. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
én áztatni szoktam, mosószappannal bedörzsölöm és akár 2 napig is áztatom, ez eddig bejött :)
2012. ápr. 11. 10:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Ami nálunk bevált: mosószappan (normál 150 ft-os), Maxi Trat mosópor (Lidlben lehet kapni), öblítőt nem használok csak 1 pici ecet az öblítős fakkba mosás indítása előtt. Semmit nem áztatok be, csak mosás előtt átdörzsölöm mosószappannal ami olyan folt. Zsírfolt vagy durvább folt van sima mezei mosogatóval megdörzsölöm. Ha színes a mosogató lehet megfogja a ruhát, de mosással kijön.
2012. ápr. 11. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szintén áztatok...soha egy "szál" folt nincs a ruhákon!

2012. ápr. 11. 15:53
 16/18 A kérdező kommentje:

Most próbálkozok A W5 sprickás folttisztítójával

És csoda, a lányom édes kisruhájából simán kiszedte a foltokat, a régebbi beivódott homokfoltot is. És a színt se szedi, a mostani mosás végét várom, hogy a fiam nadrágját is lássam- olaj folt.

2012. ápr. 19. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Én olajat, vért, zsírt és hasonlókat szedtem már ki Ariel folteltávolítóval. Csak ezt használom, sem a színét nem szedi ki és elég 40 fokon mosnom.

25hkm

2012. ápr. 19. 18:54
 18/18 anonim válasza:
Nekem csak az amway-s folttisztító hoz ki mindent, a többi szart se ér.
2012. ápr. 20. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!