Anyukák. Mit mondanátok ha a férjetek, szülés után azzal állna elő, hogy szeretne apasági tesztet csináltatni? Mondaná hogy megbízik bennetek, de ő úgy tudja hogy nem lehet gyereke, és nem biztos semmiben. Szeretne megnyugodni.
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 20:03
1/22 anonim válasza:
Én őt küldeném el, hogy kiderüljön nemzőképes e :)
2/22 anonim válasza:
Még a fogantatás előtt álljon elő ezzel.
Nincs az a férfi vagy nő aki nem közli a leendő társával hogy bizony steril, érted?
3/22 anonim válasza:
Hát ha van rá pénze nyugodtan, nincs takargatnivalóm
4/22 anonim válasza:
Negyedévenként hasonló alapon elküldeném nemibetegszűrésre. Mert mi van, ha nem mond igazat, és félrelépked.
5/22 anonim válasza:
Csináltassa meg,aztán viszlát.Nincs alapja egy ilyen kapcsolatnak.
6/22 anonim válasza:
Anya tudta nélkül is meg nem lehet szerintem csináltatni anoniman, mert nőként mondom, hogy ez a "megbízom benned, de" nem lenne túl meggyőző és pont az ellenkezőjét jelentené. Bár azt is megértem, ha nemzőképtelennek mondott egy orvos, hogy hitetlenkedsz kissé. (Plusz vércsoportokkal is lehet zárni bizonyos kombinációkat.)
7/22 anonim válasza:
Az én férjem csináltatott. Nem bántam. Tudtam, hogy nincs takargatnivalóm. Előtte még nem tudtuk, 4. hónapban jött össze a baba. Bízott bennem. De ha én lettem volna az ő helyébe, én is megcsinaltattam volna. Nyilván kiderült, hogy az övé.
Így legalább nem nyomja el magában. Sokkal rosszabb lenne, ha mondjuk később kerülne elő ez a téma..
Ha nincs titkolnivalód, akkor csináltassa meg nyugodtan...
8/22 anonim válasza:
Ha megbízik bennem akkor nem apasági tesztet kér hanem magát vizsgáltatja ki, hogy hogyan lehet mégis gyereke.
9/22 anonim válasza:
Rendben drágám. Te adod be a válókért vagy adjam be én?
10/22 anonim válasza:
Csináltasson, bár nem értem, hogy ez miért szüléskor merülne fel. Egy férj, ha úgy tudja, hogy meddő, azt már házasság előtt közölni szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!