Anyukák. Mit mondanátok ha a férjetek, szülés után azzal állna elő, hogy szeretne apasági tesztet csináltatni? Mondaná hogy megbízik bennetek, de ő úgy tudja hogy nem lehet gyereke, és nem biztos semmiben. Szeretne megnyugodni.
Olyan nincs, hogy "megbízik benned, de" - ha apasági tesztet akar, akkor NEM BÍZIK MEG benned, azt feltételezi, hogy nem ö az apa megcsaltad.
Itt nem arról van szó, hogy az anyának van-e vagy sincs takargatni valója, hanem az alapvetö bizalom hiányáról.
Ha korábban úgy tudta, hogy nem lehet gyereke, és erröl nem szólt a párjának, akkor ezzel éppen ö követett el olyasmit, ami miatt BENNE nem lehet megbízni, mert ezt legkésöbb akkor, amikor a kapcsolat kezd valamennyire komoly lenni, el KELLENE mondani, márcsak azért is, hogy ha a nö akar gyereket, akkor ne "vesztegesse" az idejét egy meddö férfivel.
Másrészt ha már kezdettöl átverte a feleségét, akkor egy terhesség esetén elöször Ö MAGA menjen el kivizsgáltatni magát, nem pedig a feleségét alázni meg egy ilyen kéréssel.
Nekem ez az kérés (meg a feltételezett meddöség elhallgatása) annyit jelentene, hogy ott és akkor ért véget a házasságunk.
Mennyire életszerű az, hogy egy férfi aki amúgy úgy tudja, hogy nem lehet gyereke végig asszisztál egy terhességet anélkül, hogy el ne szólná a párja előtt magát és csak a szülés után említené meg hirtelen, hogy jajj amúgy Bözsi, bízok benned, de ...Ha egy pasi nem hiszi, hogy övé a gyerek akkor nem fog kussolni és kivárni.
Én első körben hagynám, hogy megcsináltassa, aztán elbeszélgetnénk a ,,titkairól" és az sem biztos hogy mindenképpen kidobnám, mert ha szeretem, ha van magyarázat olyan, ami az én szemszögemből elfogadható akkor túllendülnék ezen a dolgon, ha nem tudnék túllendülni akkor elválnánk.
Elválnék tőle, az tuti. Azért az alapvető bizalomnak meg kéne lenni..
Egyébként azzal sem teljesen értek egyet, hogy ő titkolt volna feltétlenül valamit. Biztos van olyan is, amikor terhesség közben, vagy után derül ki, hogy meddő a pasi..
Hát köpni nyelni nem tudnék!
Csináltass!
Aztán fogd a motyódat, az ügyvédem meg majdmegkeres és közli h mennyi gyerektartást kérünk!
Ne viccelj! Eddig nem említette h úgy tudja steril?! Az azért egy szép őszinte kapcsolat lehet....
Ott helyben be is adom a válást, és nem a teszt miatt. Hanem mert úgy házasodtunk meg, és úgy ment bele a családlalapításba, hogy ő (úgy) tudta, hogy meddő. Tehát nyugodtan bohóckodjak csak, izguljak, hogy megjön-e, álmodozzak, de ő tök nyugodt, mert úgyse jön össze. Szegénykém, milyen csalódott lehet, hogy ennek ellenére besikerült.
Azért akar tesztet, és azért nem bízik meg a feleségében, mert magából indul ki. Nem azért, mert meddőnek hiszi magát.
Nalunk szerencsére kikopott apja a gyerek mar születése utáni percben is. Mindenki mondta hogy tiszta apja ide se kell DNS teszt 😅
De ha kérte volna.
Mondtam volna oké de azzal a lendülettel szedd a cuccod, vagy csak nagyon nehezen bocsátanam meg. Vizsgalgatgassa magát ne a gyerekemet....
En is valnek... Nem kapcsolat ha titkolózik, meg nem bízik bennem.
Baratnomeknel volt olyan hogy ugy tudtak a pasi meddo. Vagyis egyszer volt egy balesete, es amiatt. Nyilvan nem is vedekeztek. Bar en azert a helyeben csinaltattam volna egy vizsgalatot h tenyleg az e, mielott a nemvedekezesre adom a fejem, h ugyse leszek terhes :D
Na baba lett belőle. Mindketten örültek a kezdeti sokk utan. De a pasinak esze ágában sem volt ketelkedni h nem az övé a gyerek. Mivel bízott a parjaban, ugy voltak vele h akkor csoda es kesz. Majd lett még egy baba. Na azota védekeznek, mert mégsem meddo ezek szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!