Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kevés, vékony szálú hajam...

Kevés, vékony szálú hajam van. Mi lesz velem szülés után?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés, vékony szálú hajam van. Hajmosás után még úgy ahogy tűrhető, de másnapra már összeáll kis tincsekbe és látszik a fejbőröm. Mindegyik ismerősöm panaszkodott, hogy brutálisan hullott a hajuk. Szülés után kopasz leszek? :/

2020. febr. 6. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Lelkileg készülj fel

Anyukám szinte kopasz lett ugyanilyen hajjal.

Mai napig 34 év elteltével is borzadva gondol arra a 3 hónapos időszakra...

Nekem sok van

Vastag is

Hetente kell mosnom

De még nekem is trükköznöm kellett, hogy a felkopaszodás be látszódjék

Bocs a kendőzetlen őszinteségért, remélem neked jobb lesz

2020. febr. 6. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Ez elég random. Nekem is kevés vékonyszálú hajam van, nem változott szülés után.

Esetleg próbáld ki a magic Hair hajvitamint. Nekem bevált. Sok sok babahaj nőtt a fejem tetején. A fodrász is megjegyezte, hogy milyen szépen kezd sűrűsödni a hajam. Terhesség alatt nem, de szoptatás alatt lehet szedni.

2020. febr. 6. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem biztos, hogy szülés után vki haja kihullik. Nekem például nem, ugyanolyan, mint előtte volt.
2020. febr. 6. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első babámmal nekem is hullott, volt miből, de így is nagyon látványos volt. A második után viszont alig pár szál volt, semmi változást nem tapasztaltam.

Egyébként miután kihullott az a borzasztó sok haj az első szülésem után, bem csak megállt a folyamat, de irdatlan sok babahajam is lett helyette. Szóval max pár hétig sapit húzol, aztán szebb lesz, mint újkorában. 😊

2020. febr. 6. 16:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Szedtem már hajvitamint, de semmi változás nem lett tőle. Nem lehet valahogy megelőzni, hogy hulljon? :/
2020. febr. 6. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem törvényszerű, hogy kihullik utána. Dús, vastag hajam van. 2x szültem, nem hullott jobban, mint szokott, nem lettek kopasz foltjaim. Ugyanolyan maradt, ugyanolyan gyorsan nő.
2020. febr. 6. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen egyéni, nekem az egyik gyereknél rondán felkopaszodott, a másiknál meg egyáltalán nem hullott, pedig elé sok hajam van. Főleg hormonális változástól függ, nem a vitaminoktól meg sampontól.
2020. febr. 6. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Szedj vitamint.
2020. febr. 6. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél parókát már a terhesség elején.
2020. febr. 6. 23:53
 10/10 khniki ***** válasza:
Nekem mondjuk nagyon sok hajam van, de nem vettem észre változást. Talán mintha terhesség alatt kevesebb hullott volna ki.
2020. febr. 7. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!