Ha alacsony vagyok és sovány akkor inkább a császárra lennék esélyes?
Az első fiamat 152 cm magasságommal és 54 kilóval szültem. Az eredeti súlyom 47 kiló. Az ikrekkel is 58 kiló voltam de visszafogytam újra 45-47 kilóra. Mindhárom gyermekemet simán szültem.
Amikor olyan hülyeséget mondanak, hogy az alacsony, sovány nők csak császárral szülhetnek, akkor gondolj a sok kis kínai, japán, Thai nőkre. Alacsonyak, soványak, és elhiheted nem mindenki császáros..
hát igen, csak a kínaiaknál minden bizonnyal az apuka is kicsi így nem lehet nagy babára számítani...
szerintem általánosságban nincs automatikus császár ilyenkor, de azárt nézik az anyai és a baba adottságait, pl. elég széles csípő (most nem ránézésre értem, hanem amennyire műszerel ezt lehet látni), stb. De igen, közvetve ez lehet indok. (a súly nem érdekes. inkább a magasság vonzza magával azt, hogy máshol is kisebb az anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!