Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Alacsony, filigrán nők! Volt...

Alacsony, filigrán nők! Volt valami nehézségetek a terhesség és szülés alatt az alkatotok miatt?

Figyelt kérdés
152cm és 44kg vagyok, akik hasonló alkattal estetek teherbe volt ebből valami nehézségetek? Mikortól kezdett látszani a hasatok? Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 19. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte ugyanilyen méretekkel rendelkeztem, semmi gond nem volt az alkatom miatt. A hasam korán, már a 12. hét előtt látszott. A végére hatalmas, feltűnő lett, mivel egyéb helyekre (mellet kivéve) nemigen híztam.
2015. aug. 19. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Szülés közben elakadt a baba a szülőcsatornában, szülés után pedig nem záródott össze a hasizmom.

Viszont egy régi ismerősöm 150 cm lehet és ő gond nélkül szült meg egy közel 5 kg-os babát.

2015. aug. 19. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
160 centi vagyok, 42 kg most is és az első terhesség elején is. Semmi gondom nem volt, csak àjulós tudok lenni. A hasam a 20. hét előtt kezdett làtszódni, pici pocival és 55kg-mal mentem szülni, 3 kg-os egészséges kisfiú lett belőle, alig 3 óra alatt, spontàn. Gyors felépülés, 7 hónap szoptatàs, a hasam kb. eredetire visszaàllt. Annyi gondom volt, hogy volt egy időszak, amìg pici volt a baba, amikor nap közben rengetegszer szédültem és hànyingerem volt. Talàn nem àrtott volna egy kis vitamin.
2015. aug. 19. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegnap volt egy hasonló kérdésem. :) 152 cm vagyok, bár 55 kg voltam terhesség előtt. A hasam a végére jó nagyra megnőtt, de szülés alatt nem volt probléma. Én már nagyon hamar láttam a növekedést, mert 50-re lefogytam a 12. hétre.
2015. aug. 19. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! 150 centivel, 40 kg-val lettem terhes, problémamentes terhességem volt, kb 18-20 héttől látszódott a pocakom, inkább a csípőm csúszott szét. 50 kg-gal szültem, a relatív téraránytalanság miatt császárral.
2015. aug. 19. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtatóak a válaszok:)
2015. aug. 19. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
156 cm, 46 kiló. A terhesség alatt semmi gondom nem volt, tök jól bírtam, az utolsó héten is rohangáltam. 38+4-re szültem programozott császárral mert faros volt a babám, ennek talán lehetett köze az alkatomhoz, hogy nem volt helye már befordulni, mikor szeretett volna, de persze ez nem biztos.
2015. aug. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!