Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy sterilizáltál a kórházban...

Hogy sterilizáltál a kórházban? Úgy vitted a cuccokat vagy ott volt rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Cumit, mellszívót, stb. hogy kezelted le a csomagodban?
2022. jan. 9. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Sehogy

Tilos volt ezeknek a használata.

Mellszívót ők adtak, aki ek nagyon kellett ( nagy állványosat)

Bimbóvèdőt adtak, vagy sterilizálták ők, adtak hozzà folyadékot vagy tablettát is..

De ugye azt sem kell minden alkalommal.

Edényt, tányért bögrét stb így is úgy is vinni kell

2022. jan. 9. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikró szokott lenni az osztályokon. Olyan edényt, sterilizálót, zacsit vigyél ami mikrózható. Hogy hányan lesztek egy mikróra az már sajnos más kérdés, mennyire "férsz hozzá", mert ugye valaki kaját melegít, a másik sterilizál, a harmadik kávét csinál és általában 1db mikro van...
2022. jan. 9. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok cumi doboza használható mikrós sterilizálásra.

A többire sterilizáló zacskó, de nálunk pl tilos volt az ilyesmi, csak a kórházi személyzet által sterilizált dolgok voltak szabályosak. Így kerülték a lehetőségét, hogy egy rosszul sterilizált dolog miatt beteg legyen a baba.

2022. jan. 9. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
En sterilizalva vittem, zarhato zacskoban. Addig mig bent hasznaltam a mellszivot babamosogazoszerrel elmostam haszbalat utan, aztan itthon kifoztem ujra. Cumisuveget vegul nem hasznaltam, de ha kellett volna ugyanaz lett volna mint a mellszivoval.
2022. jan. 9. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Nalunk a "korteremben" volt mikro,5 agyas volt ugyan... de amugy en vinnek/vennek egy kuagyan mikroba valo strerilizalo "keszuleket". Kb 5-6 ezertol mar van olyan,amibe 3 cumisuveg,illetve tetejere par cumi elfer. Megmikrozod,aztan leteritesz vhova konyharuhat/torolkozot,hogy azon szaradjanak meg. :)
2022. jan. 9. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Muanyag*
2022. jan. 9. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Mellszivo pedig ha nem fer bele,bababarat mosogatoszerrel elmosnam. Froshnak,es a rossmannak tudom,hogy van olyan mosogatostere.
2022. jan. 9. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!