Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy sterilizáltál a kórházban...

Hogy sterilizáltál a kórházban? Úgy vitted a cuccokat vagy ott volt rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Cumit, mellszívót, stb. hogy kezelted le a csomagodban?
2022. jan. 9. 13:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy mert nem használtam egyiket sem.
2022. jan. 9. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Akkor még nem használtam ilyet. A kórházban adtam mellszívót, azt ők tartották tisztán. Cumit meg nem adtam egy újszülöttnek, miért kellene?
2022. jan. 9. 14:00
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Cumi volt nálam, végül csak egyszer volt a szájában, mikor jött a fotós, és épp ordított. Amúgy nem túl hasznos dolog a cumi az első pár hétben, ha szoptatni akarsz. Mellszívót nem vittem, hisz a baba volt állandóan cicin.

A cumit otthon kifőztem és ennyi.

2022. jan. 9. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mellszívót adtak a kórházban, cumisüveget is. Azt egyébként vittem, de nem kellett. Sima cumit nem is vittem, így nem volt szükség sterilizálásra.

Egyébként mikro általában szokott lenni, ott esetleg lehet.

2022. jan. 9. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van mikró a kórházban amit használhatsz, és veszel sterilizálós zacskót, bármit sterilizálhatsz. Derítsd ki.
2022. jan. 9. 14:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Kérném, hogy a kérdésre koncentráljunk, az pedig a sterilizálás volt, nem a cumi hasznossága. Csupán írtam pár szót, egy szóval nem mondtam, hogy adok vagy sem. Szövegértelmezés igen hasznos tud lenni.
2022. jan. 9. 14:09
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Mikró mindenhol van, azt használd nyugodtan. Kifőzni nem nagyon hiszem hogy tudnál bármit is, lévén nincs egy átlag kórházban tűzhely.
2022. jan. 9. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor születtek, nem volt szükség semmi ilyesmire. Az egyikük szívbeteg, emiatt sajnos cumira és tápszerre kényszerültünk (a másik 3 sosem cumizott és anyatejes volt végig), ott mikrós sterilizálót használtam a kórházban. A többi szívbeteg babás anyuka is.
2022. jan. 9. 14:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Az első gyerekem a PIC-en kötött ki, akkor másik osztályra kerültem, ott adtak tablettás fertőtlenítőt, a Férjem rohangált edényért, amiben tudtam a fejőt fertőtleníteni. Remélem most nem járunk így, a sima gyerekágyas osztályon pedig nem tudom, hogy mire számítsak. Talán a legjobb, ha teszek be mindent, amit akkor is használtam (edény, tabi vagy folyadék, zacsik).
2022. jan. 9. 14:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikros sterizilazo zacskót vittem, meg chicco fertőtlenítő folyadékot. Nekem muszaj volt vinni ezeket mert tudtam hogy soka jövünk ki a korhazbol, mert kiderult hohy a baba beteg,es nem szoptathatok. Igy minden fejes utan mikros sterilizalo, es minden második nap a folyadék.
2022. jan. 9. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!