Csaszar utan hogyan latom el a babat?
Figyelt kérdés
Volt mar egy szulesem, az termeszetes uton ment. Sajnos most eü okok miatt ez nem kivitelzheto, igy pcs lesz.
Nekem a sima szules utan is nehezkes volt. Nagyon fajt a gatseb, ulni nem is tudtam. Pedig a csaszarnal meg nagyobb sebem lesz, es raadasul a hasamon. Azt sem tudom, hogy fekszem majd le a picivel szoptatni? Total nem tudom az egeszet elkepzelni, viszont nagyon szeretnem ha nem vinnek el a picit, es vegig velem lehetne. Alapbol jol viselem a fajdalmat, de erre most nagyon raparaztam. Nektek, hogy ment?
2022. jan. 4. 12:55
21/24 anonim válasza:
Császár után morfium, mint fájdalomcsillapító? Ezen megakadtam a szemem, az nem létezik...Attól haluznál te is meg a gyerek is, az euforizáló és addiktív hatása miatt az kizárt.
22/24 anonim válasza:
De kaptam injekcioba. Az elsonel meg a gerincbe adagoltak elso nap az intenziven ,marha jol voltam,csodálkoztam,hogy semmim nem faj. A masodik nap reklamaltam,es akkor mondtak hogy kovettek a morfiumot.🤷
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Azota tul vagyok a csaszaron! Nagyon rosszul eltem meg, nem is reszletezem. Viszont onnantol, hogy labra allitottak valoban percrol percre jobb lett. 1 hetre a mutet utan mar kenyelmesen mozgok :)
2022. jan. 31. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!