Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár napján lehet enni?

Császár napján lehet enni?

Figyelt kérdés
Két nap múlva lessz a császárom. Igy is sok a pakkom de mindenkitől azt hallom, hogy ételt pakoljak bőven! Igazság szerint ha az nap nem lehet abszolult enni akkor úgy érzem tiszta felesleges aznapra bármit pakolni másnap küld a férjem és kész!és igen nagyon szeretek enni 😀
2021. dec. 14. 04:32
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Nem lehet enni. Szeretnéd visszahányni? Esetleg megfulladni?

Ez egy műtét.

Hidd el kifogod birni ha aznap nem eszel..műtét után se lehet dínom dánomozni.. Max üres levest kapsz azt is órák múltán.

2021. dec. 14. 06:17
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Előző nap este max 6ig lehet enni, inni éjfélig lehet. Utána semmi! Délben volt a császárom, csak este kaptam enni leghamarabb, akkor is csak egy zsemlét felvágottal. Nem szabad többet enni aznap. Másnap már lehetett.

Nekem nem volt bajom a kórházi kajával, én inkább csak nasit pakoltam magamnak. Zabkekszek, müzli szeletek, gyümölcs, üdítő, 3az1-ben kávé.

De én is csak azért pakoltam, mert messze van a kórház, látogatási tilalom volt, csak azért, hogy hozzanak nekem egy kis nasit, nem utaztattam volna senkit feleslegesen.

De ha ti meg tudjátok oldani, hogy vigyen férjed, akkor felesleges kaját pakolni.

2021. dec. 14. 06:36
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha programozott, akkor előtte való estétől nem lehet enni, aznap reggel inni se (ezt mondani fogják, na meg lesz beöntés...), meg a műtét után még fekszel minimum 6 órát, akkor inni lehet, sőt javasolt sokat, de a fejet nem megemelve, utána aznap kímélő étel javasolt, legalábbis a legtöbb kórházban valami olyasmit adnak (krumlipüré, joghurt, leves, ht keksz), mert a műtéti kockázatok között sajnos ott van, hogy a beleiddel lett valami, akkor azt jobb óvatosan tesztelni.
2021. dec. 14. 06:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt nem írtam, hogy utánna gondolom mikor már segítenek fel állítani, nem szeretnék magamnak semmi rosszat! Persze tudom mivel jár hiszen volt több műtéten, de igy, hogy nem altatnak ez az első és nemtudtam hogy működik utánna! Köszönöm a válaszokat 😊
2021. dec. 14. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem hajnalban császároztak, dél körül kelhettem fel és hozták az ebédet levest meg másodikat hogy egyek.
2021. dec. 14. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj a kaja miatt. Nekem nem program császárom volt, hanem azzá alakult a szülés és én nem üres gyomorral érkeztem. Kaptam hányás ellen italt, se közben sem utána nem volt problémám. Persze ha szabály az éhgyomor, akkor készülj azzal.

Én éjfélkor voltam a műtőben, 7 körül vittek át a szobába felállítás után, az ebédet már nekem is hozták, de én kekszet rágcsáltam éhségemben, senki nem tiltotta. Ja és a menza tea!!!! Azt viszont kérték, hogy liter számra igyam vagy azt vagy saját innivalómat, mert érdemes óránként pisilni, hogy tisztulj és a hólyagod ne nyomja a hasfalad.

2021. dec. 14. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Császár után ha fel tudsz ülni, akkor kapsz ebédet. Előtte valo nap egyél vacsorát, a többiek szépen leírták.
2021. dec. 14. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Műtét előtt nem szabad enni. El fogják mondani (8-12 óra szokott lenni).

Műtét után is csak folyadékot szabad (üres levest szoktak adni első ebédre). Utána érdemes, ha a kórházi koszttól félsz. Mivel látogatási tilalom van, nem tudnak majd bevinni ebédet, szerintem ezért mondták.

2021. dec. 14. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Utána szabad. Nekem az elsőnél valamiért nem engedték, ezért a másodikra más kórházban nem is vittem kaját. Majd a 6 óra fekvés után közölték, hogy akkor egyek valamit, én meg majd éhendöglöttem, de nem volt nálam semmi, mert azt hittem, nem ehetek. Rendesek voltak a nővérek, kerítettek nekem kekszet.
2021. dec. 14. 10:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a tanácsot 🙏❤️ igazából nem az ebédtol tartok idén januárban már voltam a nőiosztályon és nemvolt gond de mivel cölis vagyok a reggeli és a vacsi borzasztó, így inkább csak erre készülnék!és borzasztóan izgulok
2021. dec. 14. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!