Csaszar utan hogyan latom el a babat?
Volt mar egy szulesem, az termeszetes uton ment. Sajnos most eü okok miatt ez nem kivitelzheto, igy pcs lesz.
Nekem a sima szules utan is nehezkes volt. Nagyon fajt a gatseb, ulni nem is tudtam. Pedig a csaszarnal meg nagyobb sebem lesz, es raadasul a hasamon. Azt sem tudom, hogy fekszem majd le a picivel szoptatni? Total nem tudom az egeszet elkepzelni, viszont nagyon szeretnem ha nem vinnek el a picit, es vegig velem lehetne. Alapbol jol viselem a fajdalmat, de erre most nagyon raparaztam. Nektek, hogy ment?
Megmutatnak majd mindent, vagy ha nem, kérd meg, hogy mutassák megy magyarázzák el.
De az interneten is rengeteg tippet, szoptatási pozíciót lehet találni
Összeszorítod a fogad.
3 császárom volt. A második nagy 2 órás műtét. Este műtőttek másnap délelőtt bélgyulladást kaptam. Senkinek se.. Nem volt mese. Annyit segítetek, hogy éjjel hagytak aludni és addig a csecsemősőknél volt a lányom.
Hát nem nagyom van más.
Nekem 2 csaszárom volt.
A lányomat sajnos csak másnap reggel adták ki (16 óra után), azt mondtak ez így jó, butaság volt, mert kiderült hogy egész éjjel sírt letéve, en meg a szobaban ebren szàmoltam a perceket, hogy reggel 6kor mehessek érte, ahogy mondtàk. Nem szóltak hogy sír.
Utána végig velem volt, fájt a seb, de elláttam, emelgettem 4,5kg súlyát, pelusiuztam. felkeltem, kijartam enni az ebédlőbe, mosakodtam, vittem a vizsgálatokra, vizitre stb.
Vele az első hetekben nehéz volt ha fel kellett ülni vagy állni, és pár napig csak rövideket tudtam sétálni. De azert tudtam vinni az otthoni teendőket.
Fiamnàl azonnal elhoztam, ahogy tudtam az erzéstelenítes utan járni (az kb 7 óra). Akkor covid volt, látogatasi tilalom. Őt is elláttam. Az első nap volt rossz, mert folyton ideoda forogtam szoptatási pózt vàltva és kb egész nap mellen volt, nehezen indult a tej.
Masnaptól nekem semmilyen fájdalmam nem volt, itthon is mindent elláttam, nagytesot, háztartast.
Talan Te is mázlista vagy és nem fog annyira fàjni. Én nem szültem sajnos simán (bar a másodikkal vajúdtam), de egy gátseb rosszabb szerintem.
Erőt veszel magadon, és csinálod. Nálunk rooming in volt, az első felállás után nekünk kellett ellátni magunkat, nem segítettek. Minél többet mozogsz, annál hamarabb javul a helyzet. Nekem az első 4 nap volt durva, utána minden nap könnyebb lett. A császárvonal app és oldal sokat segített. Tájékozódj ott előre. Van csoport is, sok hasznos tippel.
Nyugi, rossz lesz, de kibírható.
Ha van otthon, vigyél magaddal egy erős köntös övet, vagy gurtnit, amit az ágy végére kötsz, és abban kapaszkodva könnyebben felülhetsz.
Sportkupakos víz is jól fog jönni, amíg a műtét után nem emelheted a fejed.
Valamint a legjobb dolog a bugyipelenka. Tena, dm, müller, stb. Nem bántja a sebet, mert magasabb, mint a sima bugyi.
", viszont nagyon szeretnem ha nem vinnek el a picit, es vegig velem lehetne."
Ez max altatásnál lenne kivitelezhető.
Ha érzéstelenítés van, akkor mivel nem tudsz lábraállni sem, így nem hagyhatják ott ved a picit.
Altatásnál nem tudom (nekem a PICre kerültek) de így is volt zsák a hasamon, és úgy jöttek be h mostmár felkelhetek, segítenek. pedig egyáltalán nem volt vészes. Egyből 2 emeletet lépcsőztem fel a kicsikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!