Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után szexeltetek 6....

Szülés után szexeltetek 6. hét előtt pl. 4.dik héten?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 19:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%
Én ösztön lény vagyok, meg biztos állat is, de egyik szülés után sem vártunk 6 hetet. 3x szültem.
2021. dec. 27. 21:26
 22/44 anonim ***** válasza:
37%

Itt egyből ösztönlény az, aki nem várt annyit. Senki nem állította hogy ebből áll a kapcsolat, de elég prűd emberek lehetnek. Lehet másoknál alapból havi 1 szex az ideális, hát nálunk nem. Heti 4 minimum, de 7 is lehetne csak a gyerkőc nehezen alszik el :) Szóval én is iszonyatos ösztönlény vagyok...

Egyébként leírtam hogy nyilván nem ajánlom másoknak, de mi csak 4 hetet bírtunk ki. Na és? Lehet lepontozni, mert nyilván ha valami nem az ajánlások szerint történik akkor az rossz lehet... de nem volt semmi baj. Létezik óvszer és minden attól függ hogy az egyén hogy érzi magát. Van, akinek 3 hónap is kell a regenerálódáshoz, van akinek 4 hét is elég. Ettől lesz egyikünk jobb, másikunk rosszabb??? Nem hiszem. Csak mások vagyunk és kész.

2021. dec. 27. 21:44
 23/44 anonim ***** válasza:
41%

Nem olvastam végig a válaszokat…el tudom képzelni.

Viszont sok helyen a világban nem a 6 hét a szentírás, pedig gondolom Kukutyinfalvától 1300km-re nyugatra is ugyanolyan a biológiai felépítése egy nőnek.

Én NO-ban szültem kétszer, másodszorra fél éve. És a zárójelentésemben az szerepel, hogy 4 hétig mellőzzük a nemi érintkezést.

A kontroll vizsgálatok is 4-5 hétre voltak mindkét szülés után, és már akkor rendben voltam. Pedig az elsőnél méhszájsérülés miatt belül is varrtak.

S hogy a kérdésre is válaszoljak. Mindkét szülés után pontosan 4 hetet vártunk.

2021. dec. 27. 22:45
 24/44 anonim ***** válasza:
26%
NEM!
2021. dec. 27. 23:12
 25/44 anonim ***** válasza:
25%
Ennyi besavanyodott, lepontozó libát.
2021. dec. 27. 23:17
 26/44 anonim ***** válasza:
21%
Ezek szerint a helyes válasz: áááá, dehogy. Azóta se tettem szét a lábam, már 5 éve hogy biztos meggyógyuljak, a férjem megérti mert természetesen nem a szex az alapja a kapcsolatunknak.
2021. dec. 27. 23:21
 27/44 anonim ***** válasza:
14%
Nyugat Európában elek, SEHOL nem mondtak , írtak, közöltek ezt a 6 hetes dolgot. Semmi ilyen nincs. Valószínűleg ez is valami kommunista maradvány, mint rengeteg mas. Sot, kapaszkodjatok meg , 6 hetes kontroll sincs ! Es megis élnek a nok.
2021. dec. 28. 00:15
 28/44 anonim ***** válasza:
79%

És mint tudjuk, Nyugat-Európában(!) _MINDEN_ sokkal jobb és _MINDENT_ sokkal jobban csinálnak.

A 6 hetes gyermekágyi időszakot meg tuti a kommunisták találták ki emberbaráti szeretetből, de tényleg...🤦‍♀️

27-es, milyen összeesküvés-elméletekben hiszel még ez mellett?

2021. dec. 28. 07:04
 29/44 anonim ***** válasza:
69%
Tehát aki kivárta a szülés utáni első kontroll vizsgálatot, legyen az 6 vagy valahol 4 hét után, az már mindjárt egy prűd, a férjével nem szexelő, a szexet nem is kívánó, unalmas háziasszony. Oké😄 Hihetetlen, valaki veri a mellkasát, hogy márpedig ő ösztönlény és nem bírt várni, mert viszketett a p.inája. Oké, nem bírtál várni. De mit kell ezzel dicsekedni, hogy jaj, nekem hatalmas nemi étvágyam van, stb. Pont ezek a besavanyodott piná.k, akik úgy érzik egy anonim oldalon kell bizonyvatniuk, mennyit vannak megkettyintve. Szánalom😂
2021. dec. 28. 07:25
 30/44 anonim ***** válasza:
68%
26-os haaat, ahol egy kapcsolat alapja a sex, ott a gond mar nem keves...
2021. dec. 28. 09:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!