Szülés után szexeltetek 6. hét előtt pl. 4.dik héten?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 19:46
1/44 anonim válasza:
Nem. Olyan szinten szétszakadtam alul, hogy menni alig bírtam még 4 hét után. De ha nem lett volna ez, akkor is kivártam volna a 6 hetes kontrollt.
2/44 anonim válasza:
Aki szeretne kapni egy fajin fertőzést a méhében lévő hatalmas sebe miatt, az szexel, igen. Vannak ilyenek.
3/44 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel...meg amugyis én 10hét után se kívántam h alul hozzám érjenek, no meg a baba se hagyott xdddd
4/44 anonim válasza:
Nem, pedig nekem semmi bajom nem volt, egy kis gátseben kívül. Úgy voltunk vele, hogy ezt javasolta az orvos és akkor tartsuk is be.
5/44 anonim válasza:
Nem véletlen van a 6 hét szexmentes, pihenős gyermekágyi időszak. Ráadásul elég sokan véreznek akár a 8. hétig is.
Akinek egyel is több az IQ-ja, mint egy ösztönlény, folyton dugó üregi nyúlnak, az ennyit azért ki tud várni.
6/44 anonim válasza:
Nem. Azért van ez a türelmi idő, hogy összeforrjon a méheden a méhlepény helye. Császár után félelmetes is lett volna, meg a másodikkal véreztem is 8 hétig.
7/44 anonim válasza:
Igen. De szerencsere nem derult ki.
9/44 anonim válasza:
Igen. Gumival, semmi baj nem lett.
10/44 anonim válasza:
Igen
3 héttel utána
Illetve a barátnőm is már 4 héttel utána
Nekünk nem volt semmi probléma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!