Szülés után szexeltetek 6. hét előtt pl. 4.dik héten?
Oké, én is le leszek pontozva a népszerűtlen válaszommal, de nem zavar.
Mi szexeltünk már hamarabb igen, baromire megnőtt a libidóm, terhesség alatt 25.hétig volt szex, aztán nem kívántam. Szülés után 4 hét és 5 nap telt el, szóval igazából egy héttel később már mentem kontrollra és minden rendben volt, szabad utata kaptunk. Viszont ennek ellenére nem ajánlom, mert nekem csak szerencsém volt, hogy nem lett baj. Második szülés után bármennyire is nehéz volt, de kivártuk a 6 hetet.
Én biztos becartam volna.:D Örültem hogy éltem császár után, nem hogy akárcsak bárki hozzám nyúljon bárhol is:D:D
Szóval nem.
Nos, igen. 4 hetet vártunk. Császármetszésem volt, már nem folyt semmi. Óvszerrel.
Nyilván nem ajánlom, ki kell várni a 6 hetet. A következőnél majd jobban igyekszem ezt betartani... de "sajnos" átlag feletti a libidóm, ezen a terhesség sem változtatott.
Fiammal nem 6hetet, hanem 3 hónapot vártunk (úgy, hogy k a 20.héttől nem volt szex).
Kibírtuk, túléltük, a kapcsolatunk sem ment zátonyra. Az lett volna gáz, ha emiatt megy tönkre.
Nem vagyunk ösztönlények.
Most a lányunk 3 hónapos. Ugy jött ki, csak 7.hétre kaptam időpontot. A 6hetet kivártuk, doki elötti nap, a 7.héten voltunk csak együtt. Meg is bántam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!