Miért van tabusìtva a gyerekszülés Magyarországon?
Nem értem, mire gondolsz. Pontosítanád?
Amúgy a szex sem épp olyan, mint a filmekben, csak hogy rokon témánál maradjunk...
Ezt mégis hogy érted?
Videózni majd youtubera tölteni? Vagy közönseget hívni?!
2x szültem, semmit nem láttam egyikből sem. Össze is teszem érte a 2 kezem.
1 olyan filmet nem láttam, ahol valós szülés lett volna.
Vagy szerinted az a szülés, mikor a nő kisminkelve nyög hármat, apuka figyelmezteti, hogy fájas jön, nyom kettőt, makd felsír a gyerek, apuka elájul, anyuka meg ha mi sem történt volna készitteti a címlapfotóit?!
Ki kell ábrándítsalak, rohadtul nem ilyen a szülés 😅
Szerintem sehol sem olyan a szülés, mint a filmekben.
Sőt, a szex sem (mindig?) olyan, mint a filmekben.
De még egy veszekedés vagy egy hétköznapi családi este sem olyan, mint a filmekben. Vagy legalábbis nagyon ritkán.
A filmek nem a valóságot közvetítik. Kivéve a dokumentumfilmek, de ritka az olyan, amiben premier plánban mutatják a szülést annak minden finomságával együtt (szültem én is, nagyon nem szerettem volna látni szemből az egészet, minden tiszteletem a szülésznőké és orvosoké, akiknek ez a napi rutin része).
Hm.. A film nem valóság.
Ezek után nincs miről beszélni.
A filmekben általában az van ami a hétköznapi életet nem tükrözi ,kikapcsolja az embert és kicsit más szerepbe képzelheti magát
A szülés nem tabusítva van, nem egy szép és kellmes dolog, azon kívűl hogy fáj, minden csupa vér is ,ki akarná ezt a tv ben nézni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!