Hogyan zajlik az otthonszülés?
2
Ez most hogy jön ide? Nem ez volt a kérdésem
Ajánlom megtekintésre a “Pieces of a Woman” című Netflixes filmet ami egy otthonszülést dolgoz fel, pl így is mehetnek az események és emiatt sosem vállalnám be.
Először is keresned kell egy bába praxist, vagy független bábákat. A szülésnél két bába lesz melletted, ha szeretnéd lehet dulád is. Minden törvénybe foglalt feltételnek meg kell felelned. Rengeteg kizáró ok van.
Én 3 babát szültem meg otthon. Ha van kérdésed írj nyugodtan privátban.
4-es! Azt a filmet én is láttam, itthon nem így néz ki az otthon szülés, és a film fő témája nem az otthon szülés, hanem az anya élete és lelki világa a baba halála után. Maga a szülés se volt a legjobban ábrázolva benne. Plusz ott az első percbe elmondja a bába, hogy nem kéne otthon szülnie, gond van. Itthon nincs ilyen, azonnal bevisznek a bábák ha gond van. Akikkel én szültem már 1000 szülést levezetek, és minden baba és anyuka egészséges.
Elfogadom, és tiszteletben tartom a véleményed. Ellenben az enyémet nem fogod tudni megváltoztatni egy filmmel, de azért köszönöm, hogy a kevésbé hasznos válaszod ellenére időt szántál rám.
A hasznos válaszokat szívből köszönöm!
Röviden: Elkezdtem vajúdni, egy idő után hívtam a bábát (ő hívta a másikat is). Kiértek, megnézték a baba szívhangját stb, vajúdgattam, majd megszületett a baba, később a lepény. Megnézték a babát, elláttak engem. 3 órát még kint ültek, majd hazamentek. Másnap az egyik bába visszajött, megnézett engem és a babát.
Mi érdekel pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!