Mit gondoltok Geréb Ágnesről?
Figyelt kérdés
Úttörő szülésznő vagy (gondatlan) bűnöző?2021. márc. 14. 13:46
2/33 anonim válasza:
Szerintem elképesztően felelőtlen volt.
3/33 anonim válasza:
Régen is otthon szültek a nők bábával. Úgyhogy én nem tartom őt gyerekgyilkosnak. Viszont már anyám is kórházban szült és ott orvosi műhibát követtek el, ami miatt ki kellett később venni a méhét. Kártérítést, bocsánatkérést sem kapott. Az orvosok sem szentek! Sőt!
4/33 anonim válasza:
A halál természetes dolog. A többi csupán helyrajzi kérdés. Én sosem értettem, miért üldözik Geréb Ágnest és miért praktizálhatnak simán dilettáns orvosok. Ja, nekik szabad hibázni, csak másnak tilos.
5/33 anonim válasza:
3 ezt úgy bírom ezt a logikát. Ha az anyukad megszívta egy orvossal akkor minden orvos gáz, ennyi erővel mehetünk szülni az árokpartra?! Hat képzeld az en orvosom meg megmentette az en és a gyerekem életet is. “Régen is otthon szültek”. Ja jól meg is purcantak egy csomoan, de tökmindegy (en is köztük lettem volna a fiammal együtt). A mai otthonszulest se lehet a régihez hasonlítani. Ne beszéljünk már ostobaságokat pls.
6/33 anonim válasza:
Egyik sem. Egy egyszeru baba, szuleszno. Lassuk be a halalesetek mindig benne vannak a pakliban. A korhazban, az orvosok is hibaznak. O is hibazott. Ennyi.
7/33 anonim válasza:
5os. Neked szerencsed volt, semmi tobb. Az adott pillanat jol dontott az orvosod. Ha masnal szulsz lehet o, ugyanabban a szituban mashogy dont.
8/33 anonim válasza:
7 ez így van. És ha rossz döntést hozott volna, elvárnám, hogy felelősségre vonják. 🤷🏼♀️ Ahogy azt tettek Geréb Ágnessel. Más kérdés és a rendszer hibája, hogy sokan helytelenül úsznak meg ilyesmit. De attól hogy xy bűnöst nem ítélnek el akkor már az összes hadd rohangaljon? Vagy?
9/33 anonim válasza:
#5: nem csak anyám szívta meg, ez csak egy pont idevágó példa volt arra, hogy a dokik sem szentek. És igen, aki árokparton akar szülni, azt szüljön ott! Vannak rendes, lelkiismeretes orvosok is, de ez nekem nem elég ok, hogy utáljam azt, akinek más a véleménye...
10/33 anonim válasza:
8 vagyok mondjuk hozzáteszem az az anya se normális aki ikrekkel gondolta jó ötletnek otthon szülni. Jöhettek vele, hogy de minden rendben volt. Nálam is. Aztan valahogy szules közben minden komplikáció összejött, ami elképzelhető volt. Ikrekkel ilyet megrizikozni, mikor hány olyan van, hogy a második nem fordul irányba?! Miért?! Hogy megússzuk egy császárt? Hogy igazi “jo anyák” legyünk?! Megérte? Kétlem. Ebben a sztoriban amúgy az anyát ugyanúgy felelősségre vonnam. Ha már kint van a gyerek, akkor sem veszelyeztethetem. Amíg bent van miért törvényes? Ikrek. Ennyire felelőtlen not... komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!