Mit gondoltok Geréb Ágnesről?
A szülész nőgyógyász egy év börtönt kapott három évre felfüggesztve, miután a II. és III. kerületi bíróság háromrendbeli, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésben, kuruzslásban és felbujtóként elkövetett közokirat-hamisításban bűnösnek találta. Emellett – ugyancsak három évre – eltiltották a a foglalkozásától is.
Az ítélet szerint Geréb Ágnes annak ellenére végezte nők terhesgondozását, értékelte leleteiket és javasolta számukra az otthonszülést, hogy egy korábbi büntetése miatt akkor el volt tiltva a szülész-nőgyógyászi tevékenységtől, ezzel pedig elkövette a kuruzslást.
Na most itt mi a kérdés? Ha engem eltiltanak az autóvezetéstől és autót vezetek akkor is jár a bünti. Ne csináljunk már úgy mintha ez a nő egy szent lenne. Nem elég hogy párszor elcseszte, gondolta jól van az úgy, folytassuk tovább. Azért érdekes, hogy azóta se volt ilyen nagy horderejű ügy, pedig vannak otthon szülések. Ja várjunk. Lehet hogy vannak akik ezt is felelősség teljesen művelik? 🤔
Ráadásul ha jól sejtem mindezt eltiltás után nem is ingyen csinálta, tehát el volt tiltva a szakmatol ennek ellenére pénzt keresett vele teljesen illegálisan? Ha nem, akkor is csak simán egy bűnöző. És ez amúgy teljesen független attól, hogy meghalt e valaki a kezei alatt vagy sem.
Nagyszerű szülèsz-nőgyógyàsz ès bàba. Az a 2 kisbaba, aki nàla született ès meghalt, ugyanúgy meghalt volna kòrhàzban is. Sokkal jobbak a statisztikài, mint bàrmelyik magyar kìrhaznak, ugyanarra a rizikòcsoportra kivetìtve.
Neki köszönhetik a magyarorszàgon szülő anyàk, hogy a pàrjuk màr bemehet a szülőszobàra. Òriàsi szemlèletformàlò ès ùttörő szerepe van. Sosem alkudott meg, akkor sem, mikor ez lett volna az egyszerűbb neki. Nemzetközileg elismert szaktekintèly, szerintem az utòkor Semmelweisz Ignàccal fogja egy lapon emlegetni.
Én egyáltalan nem tartom őt gyilkosnak.
Sőt, azt is köszönhetjük neki, hogy a ferjeink bent lehetnek velünk...
2 baba meghalt az ő levezetése mellett... ez sajnálatos, sőt... de szerintetek a kórházban nem halnak meg babák?!
Röpke 1 év alatt 3 ismerősöm vesztette el a babáját szülés közben. Ráadásul 2 ugyan abban a kórházban, ugyan annál az orvosnál... mégis a mai napig ott van, praktizál...
Őt vajon miért nem veszik elő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!