Kérhetek császármetszéses szülést? Mik a feltételei?
Sokan írtak már itt sok mindent, ezért eléggé össze vagyok zavarodva a témát illetően. Kérlek, magyarázzátok el, egészen pontosan hogyan működik ez a dolog, milyen indok kell hozzá? Ha csak annyit mondok, hogy császárt szeretnék? Azt, hogy pénzbe kerül, tudom, de nagyjából mennyibe? Bár a pénz érdekel legkevésbé, inkább csak tudni akarom, mire számítsak. A kérdést természetesen úgy értem, hogyha alapból semmi baja a magzatnak, szóval nem lenne indokolt a császár.
(Ítélkező megjegyzések elkerülése végett: mentális betegségeim miatt nem merem vállalni a normál szülést. Tehát ha előre tudnám, hogy rendesen kell majd megszülnöm, akkor inkább nem akarnék teherbe esni.)
Köszönöm a válaszokat!
9-es, az csak a szülés...
Nincs benne a terhesgondozás
Mert hüvelyi szülésnél nincs magánál az ember?
Baromság...
Amint látják h jön a pánikrohamod, rögtön nyomnak valamit az infuziodba
Úgy nincs magánál mint császárnál ez egészen biztos.
Pánikbeteg vagyok,még csak szorongást se éreztem szülésnél,teljesen más idegállapot.
Bezzeg mikor műtöttek,nem fájt semmin,mégis egekben volt a pulzusom,ájulásérzés stb.
Es megerősítettek abban az orvosok amit előzőleg is írtam,szóval ez csak szerinted baromság....
Enis pánikbeteg vagyok 3 gyereket szültem már szoval nem veletlenül irtam oda a véleményem. Most is babát várok, de inkabb a császár..
De mindenkinek szive joga!
Én is császár párti vagyok,nem a pánik miatt amúgy ( azt kibírja az ember,végtére orvosok között vagyunk) hanem más okok miatt.
Te mind a 3mat term.úton szülted? Volt rohamod? A 4.hogy fog születni?
Igen mind a 3at természetesen szültem, akkor még nem voltam pánik beteg, de szorongtam, féltem hogy ott halok meg..
4.iket pszihiáter javaslatával császárral szeretném.
Igen szülés közben máshol jár az ember agya, de mégis benne van a pakliban h jön a roham, ami miatt nem képes ki tolni, aztan lehet szaladni a mütőbe.. Hát inkább fekszem mozdulatlan, erzestelenitovel 15 percet egy mütőben, mint orákat napokat szenvedjek fájásokkal.
De ez az én gondolatom csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!