Túlsúlyos anyukák akik császármetszéssel szültek? Tudnátok mesélni róla? Hogyan éltétek meg? Mennyi idő volt a gyógyulás?
Nem tudom hogy én beleszámítok-e, de 85 kilóval szültem. A hasfalam zsíros, első terhesség óta lóg is.
Én azt vettem észre, hogy a pocakosabbaknak a heg szárazon tartása bonyolult, mert ugye rá esik a has sajnos. Én csak úgy tudtam megoldani ezt, hogy fürdés után és napközben amikor eszembe jutott, akkor hanyatt feküdtem, felhúztam ott a hasam hogy elő kerüljön a heg és úgy feküdtem egy ideig…
Nekem a heg egy hét után varrat szedéskor már szép volt, utána sem volt gond vele. Viszont hason aludni csak fél év után tudtam kellemetlen érzés nélkül.
100 körül voltam császárnál, semmi kirívó nem volt, szoptatni is tudtam rögtön, sokkal hamarabb felépültem mint az 55kilós barátnőm. Én 3 hét múlva már takarítottam, karácsonyi menüt főztem, vendégeket fogadtam. Ő meg szegény 1,5 hónap múlva is nyögve, görnyedve járt. Szerintem ez nem alkat függő.
Az első hét volt kicsit nehéz, de csináltam a gyógytornát amit előírtak, és napról napra jobb lett. A hasam nekem is lógós volt, a doki javaslatára egy százaz textilpelus volt mindig a seben, hogy ne érjen össze bőr. Gyönyörűen és gyorsan gyógyult.
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de megkérdezhetem hogy mi miatt híztál meg utána? Most én a második gyereknél jártam úgy, hogy kistányérnyi ebédeket eszek, reggeli vacsora szinte nincs is, napközben talán egy szendvics lecsúszik, de úgy alapjáraton csak kávét és 1 főétkezéssel élek és hízok... 6 kiló jött fel rám 5 hónap alatt. Pedig sokat sétálunk, kutyával megyünk ide-oda. Nasizni se szoktunk, max ha van időm és sütök valamit a családnak (kuglóf, fahéjas csiga stb)
Ha neked is hasonló volt, te kihez fordultál ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!