Kérhetek császármetszéses szülést? Mik a feltételei?
Sokan írtak már itt sok mindent, ezért eléggé össze vagyok zavarodva a témát illetően. Kérlek, magyarázzátok el, egészen pontosan hogyan működik ez a dolog, milyen indok kell hozzá? Ha csak annyit mondok, hogy császárt szeretnék? Azt, hogy pénzbe kerül, tudom, de nagyjából mennyibe? Bár a pénz érdekel legkevésbé, inkább csak tudni akarom, mire számítsak. A kérdést természetesen úgy értem, hogyha alapból semmi baja a magzatnak, szóval nem lenne indokolt a császár.
(Ítélkező megjegyzések elkerülése végett: mentális betegségeim miatt nem merem vállalni a normál szülést. Tehát ha előre tudnám, hogy rendesen kell majd megszülnöm, akkor inkább nem akarnék teherbe esni.)
Köszönöm a válaszokat!
Magánklinikán kb 1 millióért azt kérsz amit szeretnél
Államiban jelenleg fogadott orvosnál sem szülhetsz,csak ügyeletben,és mindennemű hálapénz büncselekmény,ha adod akkor is,es ha elfogadják akkor is.Puszira meg senki nem fog megműteni.
Nálunk tavasszal még lehetett saját orvossal szülni. És mindenki tudja, hogy kik azok, akikkel meg lehet beszélni, hogy császár legyen. Az idősebbek 200.000-400.000 körül vállalják, fiatalabbak 100.000tól.
Előre császárt amúgy szem problémára, korábbi császár vagy orvosi kórtörténet alapján szoktak "felírni". (lehet van még más opció is..)
Jelen pillanatban 1.650.000 ft magán kórházban a császármetszéses szülés.
Ebben a terhesgondozás is benne van(2 napja jöttünk haza a babával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!