Császármetszést követően meddig véreztetek?
Sziasztok!
Tapasztaltabb anyukákhoz szólna a kérdésem. 2021. szeptember 15.-kén született a kislányom császármetszéssel.
Természetes szülésnek indult, de magas vérnyomás-pulzus szám miatt illetve téraránytalanság miatt döntöttek a műtét mellett 6-7 órás vajúdás után,ez mellett nem tágultam úgy ahogy kellett volna és nem tudta a fejét beilleszteni,elkezdett esni a szívhang. (4420 grammal született 51 centivel)
Ő az első gyermek. A műtét követően 2-3 napig vérezgettem intezívebben aztán, szinte teljesen elmúlott. Pecsételő vérzés volt hol barna, hol rózsaszín hol véres..
Most viszont az utóbbi 2 hétben tiszta vér mindenem. Semmi fájdalmam nincs,de most töltöm a 6.hetet. Nem kellene már elmúlania?
Kértem időpontot a 6 hetes kontrollra de majd csak november 19.kén mehetek.. addigra több mint 2 hónapja szültem már.. ha bemennék ügyeleti ellátásra ezzel nem küldenének el?
Illetve összefügghet ez PCO-val?
Akinek terhesség előtt volt PCO-ja annak hogyan alakultak a későbbiekben a dolgok?
24 N
Köszi a válaszokat.
8.hétig teljesen normális.
Amellett ha az orvos nem takarított ki szépen rendesen akkor bizony elhúzódik.
Pcos- ir vagyok. Elsőnél indítottak, 8.órában csm. 6hétig véreztem.
2.csm 5 hétig véreztem.
3. Csm 3 hétig épp csak véreztem
Intenzív vérzesem volt az első héten. Majd csak barnazas.
Majd a 6.héten megindult és két héten az véreztem. Majd elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!